„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.1 °C
apmācies

No pīļu dīķa jāveido gulbju ezers

Jācer, katram cilvēkam, kurš nav gluži mucā audzis, ir minimāls priekšstats par to, kas ir steps. Vismaz tik daudz, ka tā ir deja, kurā tā īpaši dauza kājas pret grīdu. Taču ne visi zina, ka aktieris Māris Pūris ir profesionāls stepa dejotājs un šīs dejas popularizētājs. Nu vajadzētu zināt, jo Māris šoruden ik nedēļu mēro ceļu uz Daugavpili, lai mācītu stepu aktieriem. Viņš ir kustību konsultants topošajai izrādei „Karambolīna” („Monmartras vijolīte”), kuras pirmizrāde būs 30.novembrī, un pats ir pārsteigts, ka samērā īsā laikā izdodas sasniegt tik labus rezultātus. Jo stepa apguvei, lai varētu droši kāpt uz skatuves, nepieciešami pāris gadi. Māra bizness ir izklaides aģentūra „5.Pozīcija”. Tur darbojas arī stepa dejas kompānija „Bat Tap Company”, kura tikko nosvinējusi gada jubileju.

Komentāri

10.04.2009 01:26
Jānis pirvics, Janispirvics@inbox.lv
Interesanti gan,mans vecaistēvs bija Jānis Pirvics un arī mani pašu sauc Jānis pirvics es zinu daudz par savu vecotēvu un es lepojos ar viņu,man ir daudz talantu,gluži kā viņam, tikai neesmu attistījis.
07.11.2008 00:46
Māris, maris.puris@gmail.com
Par stepu tagad var uzzināt, ja aplūkosi www. toptap.com
07.11.2008 00:32
Māris, maris.puris@gmail.com
Ja vēlies vairāk uzzināt par stepu Latvijā, tad iesaku apmeklēt www.toptap.lv
02.12.2005 09:59
Māris, maris.puris@piektapozicija.lv
Paldies "Latgales Laikam" it īpaši Lindai par sadarbību un stepa (tap dance) dejas popularizēšanu. Ar cieņu un cerot uz sadarbību Māris Pūris. P.S. Plānoju "Bat Tap company" un aktiera Māra Pūra koncertu Daaugavpils teātrī 2006 gada 20. janvāri.