„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.7 °C
apmācies

Vienības pamatskolā – remonts, skolēni mācās citur

31.oktobrī Vienības pamatskolas kapitālremonta dēļ tās audzēkņi uzsāka mācības citu pilsētas skolu telpās: Saskaņas pamatskolā, Valsts ģimnāzijā un lielākā daļa – Daugavpils 5.pamatskolā.

Komentāri

26.11.2005 01:22
Krista
...Bērni direktorei neesot sūdzējušies ne par kādām neērtībām, tiesa gan, pagaidām vēl nevarot pierast pie jaunā stundu saraksta ..... Bērni varbūt nesūdzas, bet vecākiem ir lielākās neērtibas. Arī bērni streso, pārnāk mājup tumš. Kāmēr vakariņas, atpūšas un mācības notiek līdz vieniem naktī. Jo nākošajā diena stundu sākums Valsts ģimnāzijā 9:00 fakultatīvs mājturībā un 9:50 stundas. Par kādu atpūtu var iet runa. Un šai dienā stundas beidzas pie 17:00. Bet vēl ja nedzīvo centra, autobus un mājas 18:30 Nākošajā dienā skolā jābūt 13:10 Un tā pa riņķi no dienas dienā. Mācības sāk klibot. Stundu saraksts mainās tik biedzi, ka bērnam vecaki ir jāgaida skolā līdz norunātajam laikam. Uzskatu, ka par bērniem nav domāts. Jo no rīta izsekot nevar, vai piecēlies sulaicīgi, uz skolu devies laikus? Dārgie skolotāji un cienījamais Dukšinska kungs ienāciet lielveikalos "RIMI", "Saulīte" no pl.13:00 līdz 15:00, satiekami tikai mūsu skolas bērni. Lūdzu ņemiet vēra, kā var mierīgi strādāt vecāki! Tagad ārā sniegs un slidens, bet bērni pārnāk tumsā. Jūs neesat labi apsvērusi bērnu pārcelšanu uz otro mainu!!!
13.11.2005 18:56
Gļebs, glebb@inbox.lv
Nav ko čīkstēt! Ēku veinalga kaut kad vajadzētu remontēt!
04.11.2005 22:11
aleanse
Protams vecākiem ir jāpaciešs tās neērtības, vienīgi diezgan grūti ir to bērnu nokontrolēt, jo vecāki agri iet uz darbu, bet bērns paliek guļošs. Vakarā vecāki atgriežas no darba, bet bērna joprojām nav. Retāk sanāk bērnu pa dienu redzēt. Jā, stundu saraksts arī ir diezgan intresants, kā piemērs : 13:25 - 14:05notiek stunda, kura norisināsDVĢ telpās, bet nākošā stunda sākas 14:10 Daugavpils 5. pamatskolā. Nu kā var paspēt 5. min. laikā aizskriet apģērties un aizskriet uz citu skolu nenokavējot nākošo stundu?
04.11.2005 20:08
saulīte, puks43@inbox.lv
Beidziet reiz pareizei daudzināt to korumpēto un aukstsirdīgo ģimnāziju, salīdzinat divas atšķirīgas lietas! Un tā nav taisnība, ka Vienības pamatskolā nav dežurantu, tie vienmēr ir bijuši un ir arī tagad, kad skola ir izmētāta pa citām telpām. Labāk tad jau Dukšinska kungam jāpajautā, vai tiešām nebija iespējas atrast telpas, kurās skola varētu strādāt arī pirmajā maiņā? Kā zināms, piemēram , Saules skolā un Jaunatnes skolā, varbūt arī citas skolas ir brīvas telpas arī pa dienu!
04.11.2005 12:51
Vanda
Kāpēc ģimnāzijā ir dežūrējošais skolotājs , bet Vienības pamatskolā nav, ko , varbūt ģimnāzisti ir labāki? <br>Tātad, ja ģimnāzijā ierodas kāds svešinieks, tad tiek pieprasīts, kas viņš, ko grib? Vienības p. skolā var staigāt kas grib, kad grib, kontroles nekādas. Cien. Dukšinska k-gs, vai tas ir taisnīgi?