„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+10.7 °C
skaidrs laiks

Kā Daugavpils varētu izskatīties pēc 12 gadiem?

Pēc dažiem gadiem Daugavpilī varētu attīstīties jauns mikrorajons – Ezerciems, to un daudzas citas interesantas lietas paredz jaunais Daugavpils pilsētas teritorijas plānojums tuvākajiem divpadsmit gadiem, ko pēc pašvaldības pasūtījuma izstrādājusi arhitektūrinženieru kompānija „Arhis”. Vairāk nekā gadu tapušo plānojumu paredzēts izskatīt ceturtdien domes sēdē.

Komentāri

08.11.2005 18:04
xx
Taadas pogas kaa Ctrl+C un Ctrl+V nepaziisti?:)))
08.11.2005 17:46
E.Auleciems, egilsauleciems@yahoo.com
Man butu velesanas dazus jusu rakstus izdrukat. Mekleju <br>atzimi "drukat", bet nevaru atrast. Vai tad par to <br>neesat padomajusi?
08.11.2005 09:38
ilmārs, ilmars56@navigator.lv
Kāpēc rakstā "Kā Daugavpils varētu izskatīties pēc 12 gadiem" nekas nav minēts par Križu ciemata perspektīvām? Jau pašlaik vajadzētu Križiem piešķirt sociāli pagrimuša ciemata nosaukumu, kur nav nekarstā ūdens, ne kārtīgas apkures . Nav arī nekādu atpūtas vietu, tikai plaukst "točkas". Mazgadīgie un nodzērusies jaunatne bariem vazājas apkārt. Vakaros drīz nevarēs iziet ārā. Solījumi pievērsties Križu problēmām notiek tikai pirms vēlēšanām, kad ir vajadzīgas iedzīvotāju balsis un tad atkal viss pa vecam. Laiks pilsētas domei padomāt.