„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+7.2 °C
apmācies

Vjačeslavs Širjakovs nedomā tikai sēdēt savā kabinetā

Par Daugavpils DzKSU priekšnieku nesen tika iecelts 32 gadus vecais daugavpilietis Vjačeslavs Širjakovs. Pēc 4. vidusskolas viņš absolvējis Rīgas Tehnisko universitāti, bet vēlāk – Baltijas Krievu institūtu menedžmenta specialitātē. Ilgu laiku strādājis vadošā amatā celtniecībā. Kaut gan celtniecības darba specifika atšķiras no komunālās saimniecības, iegūtās prasmes V.Širjakovam tagad ļoti palīdz. Līdz iecelšanai priekšnieka amatā viņš gadu un trīs mēnešus nostrādāja DzKSU izpilddirektora amatā.

Komentāri

07.12.2005 21:18
anninja
Mūsu mājas iedzīvotaji nesen uzrakstīja vēstuli ar lūgumu veikt pāris jau gadiem ilgi apsolītos remontdarbus.Saņēmām atbildi ar jaunā vadītaja parakstu, kurā strikti un precīzi nosaukta summa,kura ir pārtērēta uz 01.11.2005. Un viss. Precīzi, līdz santīmam, bez jelkāda paskaidrojuma, no kurienes šāds cipars ir radies.Jāsāk domāt, ka jaunais vadītājs izmantojis padomju laiku slaveno formulu 4S+2G (četras sienas plus griesti un grīda, kuros ir skatījies, kamēr sadzejoja šo skaitli). Sakiet, vai par daudz būtu prasīts, lai mēs, no kuru maksājumiem cienīts kungs saņem algu, varētu pie reizes šajā pat atbildes vēstulē uzzināt šādas precīzas pārmaksas izcelšanos? Uzskatām, ka šāda atbilde nav rupja, vēl jo vairāk nekompetenta, bet vienkārši mums tika aizbāztas mutes - sak, še jums cipars - pamēģiniet apstrīdēt.Toties sīki un smalki, pat norādot kontakttelefona numuru un pieminot ar'i atbilstošu likuma pantu, tika izklāstīta iespēja ņemt līdzdalību DzKSU gadiem apsolīto un tā arī neizpildīto remontdarbu veikšanā. Bet likums par patērētaju tiesībām uzzināt apšaubāma parāda cipara izcelsmi gan piemirsies jaunajam vadītājam. Žēl, ka manā mājā nedzīvo neviens no DzKSU darbiniekiem vai viņu radagabaliem, tad gan purvainajā pagalmā i asfalts būtu uzklāts bez problēmām, gan 40-gadīgā šīfera plāksnes nomainītu, gan kāpņu telpas katru gadu izkrāsotu... Un bez visādas papildus līdzdalības šo remontdarbu finansēšanā...
02.12.2005 21:36
Joce
Malacis.Feins džeks.