„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+11.6 °C
nedaudz mākoņains

Sveicam loterijas uzvarētājus!

28. decembrī „Latgales Laika” redakcijā notika loterijas „Pelnīsim kopā” pēdējā – Ziemassvētku - izloze, kurā noteikti desmit laimīgie. Laimīgās lozes šoreiz vilka jaunā māmiņa – „Latgales Laika” reportiere Ineta Jasmane. Vislabāk šoreiz veicās Regīnai Kampānei un Marijai Lebedei, kuras laimējušas 20 latus. Desmit latus laimēja Arnolds Kaniņš, Aivars Vaiders, Helēna Trantovska, Antoņina Kudrjašova, Eduards Voroņeckis un Valērija Puida, savukārt, piecus latus - Ērika Biltaure un Tamāra Beluse.

Komentāri

02.01.2006 12:43
Aladins
Laikam A G ir slikti pavadījis veco gadu , ja jau dangājas pa visiem komentāriem un gāna visus pēc kārtas un tas vēl jaunā gada pašā sākumā . Zini , man , tagad ārā pa logu veroties ,arī kautkā neticās , ka ir tāds gadalaiks kā vasara , kaut kā neticās, ka bija Vecgada vakars ar svētku izdarībām un smaržu ...un ka kautkur Itālijā aug apelsīnu un makaronu kociņi ....Ek , AG , palūdz vecaimātei glāzi gurķu vai kāpostu sulas un brīnumainās pārvērtības var sākties !!!!!!
02.01.2006 10:29
A.G.
Nekad neticēšu, ka loterija noritēja godīgi!