„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+5.8 °C
apmācies

Neredzīgo dāvana - pašdarināti Ziemassvētku rotājumi

Daugavpils domes deputāti 1. decembrī saņēma no neredzīgajiem neparastu dāvanu – no klūgām pītus Ziemassvētku eglītes rotājumus. Šos rotājumus mēneša garumā darinājuši redzes invalīdi studijas “Klūga” vadītāja Viktora Kuhaļska vadībā. Latvijas Neredzīgo biedrības Daugavpils reģionālās organizācijas vadītāja Marija Ivanova pastāstīja, ka neredzīgie cilvēki vēlējušies pasniegt dāvanu pašvaldībai, atgādinot par sevi un parādot, ka arī akls cilvēks var paša rokām darināt greznas un noderīgas lietas. Pīšanas iemaņas neredzīgie apguvuši projektā “Sociālās rehabilitācijas pasākumu programma”, ko finansē Eiropas Sociālais fonds un Latvijas valsts.

Komentāri

06.12.2005 10:01
Eni
Šo cilvēku darbi tiešām ir ĻOTI skaisti un profesionāli veidoti. Kaut viņiem būtu vairāk iespēju kur realizēt savas prasmes, jo bez redzes trūkuma pats galvenais jau ir nenodarbinātības trūkums...