„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.1 °C
daļēji mākoņains

Mandolīnas dziesma par kādu mīlestību mūža garumā

„Viņš mani apbūra ar savu šarmu, mīļumu un maigumu, un arī ar mandolīnas burvīgajām skaņām”, tā pēc piecdesmit laimīgu gadu kopdzīves ar Jāzepu Račko atzīst Emīlija, kura joprojām glabā atmiņā brīdi, kad Jāzeps viņai atzinies mīlestībā. Viņi iepazinās 1953. gadā kopīgā darba vietā kara daļas bāzē Daugavpilī. Kādu laiku nostrādājis par pasta nodaļas priekšnieku Kombuļos, Jāzeps devās meklēt laimi Daugavpilī, un atrada savu Emīliju, kura pēc skolas beigšanas pārcēlās no Višķiem uz pilsētu darba meklējumos. Jāzeps smej, ka abi bēguši no kolhoza.

Komentāri

15.02.2005 07:54
Pusaugušais inflantietis
Smuki
14.02.2005 08:34
Straumnieku ģim.
Sirsnīgi sveicam Emīliju un Jāzepu zelta kāzās !!! Nodzīvota skaista, pinvērīga un laimīga dzīve! Izauguši bērni - dzīves lielākais lepnums- gādīgs, uzmanīgs, mīlošs dēls Ēriks un apburoša meita Ināra ! Abi seko savu vecāku paraugam ,abiem draudzīgas un saticīgas ģimenes. Lai Dievs svētī Račko dinastijas turpmāko dzīves ceļu! Abiem jubilāriem ilgus dzīves gadus !
12.02.2005 17:08
janks
Es nesaprotu-tas ir parodija vai nopietns raksts?Tāda sajūta ka rakstīts žargonā...