„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+6.8 °C
apmācies

Daugavpilieši darina neparastas maskas

Vakar Daugavpili ieskandināja Starptautiskais Masku tradīciju festivāls, tā atklāšanas koncerts notiks šodien, plkst. 18.00 Vienības namā. Taču dažas dienas pirms tā, 16. februārī, Vienības nama zālē pensionāru ikgadējā karnevālā galveno balvu ieguva Viktors Boļšakovs, kurš bija tērpies gaiļa maskā. Jāpiebilst, ka viņš bija vienīgais vīriešu kārtas pārstāvis, kurš bija tērpies maskā, un visatraktīvākais. Pensionārs skatītājiem lika minēt mīklas par Gaiļa gadu, piemēram, kurš ir tas laimīgais, kuram daudz sievu un nevienas sievasmātes.

Komentāri

21.02.2005 11:48
skatītāja
Paākumam varbūt nebija nekādas vainas. Bet noslēguma pasākums gan bija briesmīgs. Sākās stundu vēlāk. Maskas redzēju tikai dažas. Manuprāt, ja cilvēks galvā uzliek vainagu, uzvelk mēteli un iet masku gājienā, tad tā nu gan nav nekaada maska. Pavisam vāji un neinteresanti..... . Kā domā pārējie?