„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
-1.2 °C
nedaudz mākoņains

Naftas pārstrādes rūpnīca -- būvēt vai nebūvēt?

Cilvēks ir būtne ar absolūti pretrunīgu psiholoģiju un domāšanu. Pilsētas iedzīvotāji līdz pat šim laikam sēro par to, ka vairs nav ķīmiskās šķiedras rūpnīcas, bet Laucesas pagasta iedzīvotāji, tieši pretēji, pretojas naftas pārstrādes rūpnīcas (NPR) celtniecībai savā teritorijā.

Komentāri

25.02.2005 08:39
R.Straume
Jūs esat pārāk dziļi aizdomīgs,Pāvel. Ja par SIA "Stalker" vēsturi sākāt sarunu, tad der zināt, ka tā jau ir cita saimnieka rokās un ar R.Eigimu tai nav nekāda sakara. Vai tad R.Eigims pārdzīvo par Daugavpils rajona ekoloģisko situāciju? Man tas ir atklājums! Viņs tagad pārdzīvo, kas man precīzi zināms, par deputāta mandātu! Laucesieši! Nepieļaujiet naftas rūpnīcas būvēšanu! Tas ir lielā mērā atkarīgs no jums, <br>ja vien gribēsiet dzert savas govs pienu labas kvalitātes un un pēc tam ieelpot svaigu gaisu!
25.02.2005 08:01
Pāvels, adrpavel@inbox.lv
Uzskatu, ka tā ir teicama doma - būvēt naftas pārstrādes rūpnīcu. Man ir dziļas aizdomas, ka visa tā rūpnīcas pretinieku saceltā brēka ir apmaksāta no Mažeiķu naftas pārstrādes rūpnīcas kabatas. Cik man zināma SIA "Stalker" vēsture, tad Eigima kunga nauda gājusi tieši no Mažeiķiem. Tāpēc jau viņš tagad arī pārdzīvo par Daugavpils rajona ekoloģisko situāciju...
24.02.2005 11:32
R.Straume
Latvija ir "mazliet par mazu, lai palaistu vienu <br> Pasaules plašajos ceļos <br> Par mazu, lai laistu vienu, <br> Es līdzi ceļos..." <br>NEPIEĻAUT! naftas pārstrādes rūpnīcas būvēšanu ! Būs izdangāti ceļi, piesārņota apkārtējā vide, tīru gaisu varēsiet nopirkt attālākos valsts reģionos, vairāk līdzekļu tērēsiet veselības uzturēšanai un būs jādraudzējas ar uzspļaut uz vietējo kultūru un tradīcijām atbraukušajiem strādāt ķīniešu brāļiem.
22.02.2005 08:35
Dabas mīlis, ilmars56@navigator.lv
Interesanti, kuram no Latvijas "biezajiem" pieder šī Rīgas firma, kas vēlās būvēt šo monstru Lauceses pagastā. un kam būs domāti tie naftas produkti. No kurienes ņems to lielo ūdens kvantumu, kas nepieciešams ražošanai. Ne lielu upju sateces baseinu, ne ezeru, varbūt raks kanālu no Daugavas, kas nodrošinās ar ūdeni šo rūpnīcu. Eiropai mūsu ekoloģija pie vienas vietas. Somi arī velējās celt celulozes rūpnīcu Ozolsalā, bet pēkšņi atteicās. Laucesiešiem izturību, un nepieļaut nekādu "monstru" celtniecību.