„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+2.2 °C
apmācies

Uz slēpēm sacensties ar vēju

Sventes pagastā paceļoties 220 metru augstajā Egļukalnā, kurš ir augstākais kalns Sēlijā, ieraudzīju pretī braucošu traktoru, kurš trases vajadzībām samaļ un nopresē sniegu. 19. februārī valsts pieņemšanas komisija pieņēma trasi ekspluatācijā. Es gan „Latgales Laika” ciemošanās reizē neuzvilku slēpes, nobijos, jo nekad neesmu slēpojusi kalnā, kurš izskatās kā milzis. Palūkojoties lejup, noreibst galva.

Komentāri

24.02.2005 20:54
inga
pela:vai cik aspraatiiga esi!;))))))
23.02.2005 10:25
peļa, pela@inbox.lv
Ja jau tev, meitiņ ,noreiba galva no tik maza augstuma, varbūt ir problēmas ar galvu? Pret veselību jāizturas nopietni, turpmāk nekāp gan tik "augstos" kalnos.
22.02.2005 13:14
Joo
Izlasīju visu rakstu, bet tā arī nesapratu: <br>3Ls dienā, bet par katru nākamo stundu....Tātad dienā 3Ls, bet nakts tarifs ir lētāks!!! <br>Draugi bija braukuši uz Egļukalnu un 3Ls/ stundā. Varbūt tā ir tikai nejauša drukas kļūda.... <br>Es nepiesienos, bet mums bija jautrošanās par "nakts tarifu"...Lai "LL" arī būtu jautri!