„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+10.9 °C
apmācies

Virdžīnija Lejiņa attīsta spēju būt laimīgai

Daugavpils teātrī 1. un 2.martā būs pirmizrāde V.Korostiļova lugai „Vientulības svētki” („Pirosmani, Pirosmani…”), kuru iestudējusi pazīstamā televīzijas režisore Virdžīnija Lejiņa. Viņas jaunāko darbu – TV filmas „Likteņa līdumnieki” otro daļu „Zem Marsa debesīm” skatītāji tik ļoti iemīļojuši, ka tad, kad janvāra vētras dēļ daudziem svētdienas vakarā pazuda elektrība, cilvēki esot zvanījuši uz Latvijas televīziju un lūguši atkārtot stihijas dēļ neredzēto sēriju. Daugavpils teātra izrādē režisores uzmanības centrā ir Ivara Brakovska atveidotais gruzīnu mākslinieks Pirosmani – citāda, atšķirīga personība, kuru sabiedrība nesaprot. Nedēļu pirms pirmizrādes sarunājos ar V.Lejiņu – par mākslu un vienkāršajām dzīves baudām.

Komentāri

10.03.2005 14:07
Nauris
Beidzot vismaz,kas jauns,jau apnikušas Mamedova izrādes,kur galvenais ,,zem jostas vietas". <br>Interesanti būtu zināt ar ko nodarbojas krievu trupa šinī sezonā,ne jau nu visi dekrēt atvaļinājumā aizgājuši un palikusi tikai viena aizsmakusi tante.