„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+10.7 °C
apmācies

Mierizlīgums ar juridiskās nodaļas bijušo vadītāju izmaksās 12 000 latu

Daugavpils domes juridiskās nodaļas bijušās vadītājas Dzintras Nikolajenko prasībā par atjaunošanu amatā panākts mierizlīgums. Saskaņā ar šo mierizlīgumu Daugavpils dome izmaksā Dz.Nikolajenko 12 000 latu, bet viņa atsakās pretendēt uz savu iepriekšējo amatu.

Komentāri

12.02.2005 11:39
Daumants
Labi, ka tā utu dāma aizvācās no domes. Tiešām ir jāpadomā par ko balsot, jo kā atstādināja domi, tā daļa vadītāju uzreiz noķēra "Stresingu" un saslima! Labi zinot, ka slimības laikā no darba atbrīvot nevar. Slimoja gan šī kundze gan ceļotāja uz citu rēķina Līvija Jankovska, ekomiste, un var būt vēl kādu nenosaucu? Visi tādi nabadziņi, uzreiz saslimst un aizbrauc ārstēties uz Ķīnu ;)
07.02.2005 12:15
zzz, gunaku@one.lv
Pilnīgi piekrītu Jāzepam! Tuvojas pašvaldību vēlēšanas: Daugavpils pilsētas nodokļu maksātāji, padomājiet, vai ir vērts balsot par tiem cilvēkiem, kuru darba rezultātā mūsu nauda (Ls 12 000) izput vējā...
04.02.2005 08:34
Jāzeps, one@lv
Re kā iznāk! Vajadzētu šo summu samaksāt tam, kas pieņēma šo lēmumu par atbrīvošanu no darba. No savas kabatas nav jāmaksā. Vajadzētu ierosināt lietu par zaudējumu atlīdzināšanu amatpersonai. Tas tik var notikt tur, kur ir daudz liekas naudas.