„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.1 °C
apmācies

Atklāj Etnisko centru

Daugavpils domes bijušajā kafejnīcā 9.martā atklāja Etnisko centru. Projekta autore Irīna Gorkina ir pārliecināta, ka datorkursi, kurus biedrību pārstāvji jau pabeiguši, kā arī šobrīd notiekošie kursi par organizācijas vadīšanu veicina biedrību sadarbību un ļauj tuvāk iepazīt katra darbu.

Komentāri

14.03.2005 10:52
liepājnieks
Latvieši jau arī jūtas kā minoritātes Daugavpilī, un pat etniskajā centrā arī tikuši..jā tālu ejam...
13.03.2005 12:07
Patriots
Nožēlojami! Kārtējā pielīšana okupantiem...
12.03.2005 10:49
LapuLapu
Murgs, kaut kads! Ideja, protams, ir loti laba, bet, shkiet, ka ari daudzi citi pasakumi Daugavpili, tas bus tikai kartejais "naudas altualizadcijas" projekts. Zhel gan, jo Daugavpils ir tiesham unikala vieta, un, ir cilveki kuri strada pie miniritasu/mazakumjautajumu problemu izpeti, bet....
11.03.2005 15:52
jaunietis
Pilnīgi piekrītu Ilgvaram. Mūsdienās ir ļoti izplatīti aizmirst cilvēkus, kuri uzsākuši lielos darbus, parasti visi lauri tiek tikai tiem cilvēkiem, kuri stāvējuši blakus finiša taisnē. Dod Dievs šim centram ilgu mūžu. Un cerēsim, ka tas nesīs reālu labumu mazākumtautībām Daugavpilī.
11.03.2005 11:57
persix, persix@navigators.lv
komentars "Paredzēts izdot brošūru par etniskajām biedrībām Daugavpilī." <br>Vai Jus zinat, ka tas jau ir izdarits?????????? <br>Neizprotu, kadel tas ir jadara katru kadu????????????? <br>Vai tad biedribas savas koordinates maina ik pec menesa?????
11.03.2005 11:52
ilgvars, persix@navigators.lv
Nu jasaka protams liels paldies par so centru, bet vai kads zin, kada ir si centra izveides prieksvesture? <br>jasaka, ka viss kadreiz aizmirstas, bet nu varbut tomer atgadinasu! <br>Pirms si projekta bija vel kads projektins ar nosaukumu "Dienvidlatgales mazakumtautu koalicija", si projekta ietvaros tika organizetas diskusijas katra mazakumtautibu organizacija. Diskusijas tikai izteikti daudzi viedokli, intereses utt., neiesu nu tagad visu parstastit. <br>Jasaka, ka loti zel, ka seit nav pieminets Dienvidlatgales NVO atbalsta centrs, kas ar savu projektinu iekustinaja interesi par mazakumtautibam Daugavpili. <br>Lai sim centram butu ilgas darbibas laiks, kas nekad nebeigtos! ka ari novelu visam minoritasu organizacijam tomer apvienoties kopa ne tikai lai pasedetu kopa viena telpa, bet ari veidot kopa kadus pasakumus, rakstit projektinus, utt.
11.03.2005 09:33
se
Cerams, ka ar Etniskā centra atvēršanu tiks veikts reāls solis sabiedrības saliedēšanā-integrācijā.Liels paldies projekta vadītājai I. Gorkinai un ideju autorei I Onzulei par reāliem darbiem.
11.03.2005 08:59
Justs
Nu lūdzu uzrakstiet kādu kometāru!