„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.8 °C
apmācies

Parakstīs koalīcijas līgumu par sadarbību Daugavpils domē

18. martā varētu parakstīt koalīcijas līgumu starp Daugavpils domē ievēlētajām partijām, „Latgales Laiku” informēja Daugavpils domes priekšsēdētāja Rita Strode („Latvijas ceļš” un Daugavpils pilsētas partija).

Komentāri

21.03.2005 20:43
Trend
10 000 vēlētājus, te L.Jankovska bija domājusi uzpirktos pensionārus ? Kuru uzticība par sviestmaizi un bezmaksas tranvaju pārvērtās no 1,10 Ls uz 1,50 Ls par karstā ūdens kubikmetru ;) Vidēji katram pensināram ik mēnesi atņemot aptuveni liekos 1,50 Ls ;)))
21.03.2005 18:55
pilngadiigaaa
Es tiesam nesaprotu, ko ta Latgales Gaisma veel bljaustas!Tikusi dome ir, lai atkla paradus sataisuutu..vel maz? <br> Un ja ta godiigi, nesaprotu pilseetnieku domu gajienu..Vienreiz jau Eigims visus piekrapa, pat tika atstadinats no amata, KAPEC TAD VINJU JAIEVEEL ATKAL?Naivie..domajat , ja vinjs samaksa par balsim un uzsmaida , saliek reklamas visos stabos ta ka vemt gribas , Vinjs izdariis ko labaku?MULKIIBAS!!!..un ka tad ar to Etikas komisiju, igima kungas?VAI kaut kas ir izdariits?XA! <br> Gribas just tikai nozeelu un liidzjutibu pensionaru naivumam un cilveku leetticiibai...uzperkamiibai.... <br>p.s. UN kas par nekaartiibam, ka pirmo reiz balsojot pat neapsveic?!!!Par to ir verst padomat!!!
20.03.2005 20:55
ggg
Ko teikt par Latvijas ceļa izgājieniem? Klīst baumas, ka "Gādībā" vajadzēja atnest un uzrādīt balsošanas biļetenus - par ko nobalsots, jo obligāti vajadzēja balsot par Latvijas ceļu. Nebrīnīšos ka mans komentārs nebūs publicēts - nav pirmā reize.Kārtējo reizi būs pierādīts, ka informācijas dienesti pakļauti Strodes kundzei.
18.03.2005 20:18
Pudja, Pudja@one.lv
vai tad jau Līvijas kundze nesataisija pietiekami daudz ziepes dejojot pēc svešas stabulītes? ko? nu tagad viņai laiks ir padomāt...
18.03.2005 14:29
Arī es
Sarkanie rullē!
18.03.2005 11:46
Es
"L.Jankovska pauda sašutumu par R. Strodes kategorisko paziņojumu Latvijas TV vēlēšanu naktī nesadarboties, jo tas esot „spļāviens sejā gandrīz 10 000 vēlētājiem”, .." <br> Pats izteiksmes veids vien liecina par Jankovskas zemo inteliģences līmeni, ko līdz galam ir sabojājis LG pavadītais laiks. Viņas sašutums gan ir neviltots, jo vairs nerādās iespēja rullēt uz velna paraušanu, spļaujot virsū visiem vēlētajiem un nevēlētajiem bez izņēmuma. Nāciet pie prāta, jo ātrāk, jo labāk visiem !