„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+0.0 °C
neliels sniegs

Trešdien vēlēs Daugavpils domes priekšsēdētāju

23. martā plkst.10 sāksies domes sēde, kurā vēlēs Daugavpils domes priekšsēdētāju, „Latgales Laiku” informēja Daugavpils vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Raimonds Tukišs.

Komentāri

22.03.2005 20:45
Trend
Jā, Latgales Gaisma jau "piestrādāja" ... Un labi ka šos atstūma, viņiem vieta tikai opozīcijā.
22.03.2005 20:41
x-biz
kāda jēga no tās "atmaskošana un parādīšanas tautai"? tas atkal būs kā, atvainojiet, kārtējais cirks un neviens to īpaši vērā neņems. piemēri manuprāt ir zināmi :)
22.03.2005 11:52
Es
Novēlu Ritai veiksmes vēlēšanās un turpmākajā darbā! Vienīgais, no kā ir jāuzmanās -tas ir kriminālās opozīcijas pagrīdes gājieni, jo viņu savtīgās intereses,ļaunums un zemiskums nav izmērojams. Tie ir jāatmasko un jāparāda tautai viņu patiesie mērķi. Ļoti žēl, ka godājamais Zdanovska kungs ir tajā veidojumā, kas sevi dēvē par Latgales gaismu. Tomēr ticu, ka viņam pietiks godaprāta, lai no tās šmuces iespējami ātri norobežotos. Gribētos cerēt, ka arī cien Folkmanes kundze sapratīs savu rupjo kļūdu un centīsies to labot.