„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.1 °C
daļēji mākoņains

Daugavpilī saskata iedzīvotāju un mediju polarizāciju

Daugavpilī iedzīvotāji un mediji ir ļoti polarizēti, kas apgrūtina vēlēšanu kampaņas norisi un kontroli, - 2. martā Daugavpilī, sniedzot starpziņojumu par administratīvo resursu izmantošanas novēršanu pirms 2005. gada pašvaldību vēlēšanām, uzsvēra sabiedrības par atklātību „Delna” projekta vadītājs Pēteris Timofejevs. Viņš tikās ar sabiedrisko organizāciju, partiju un plašsaziņas līdzekļu pārstāvjiem.

Komentāri

22.03.2005 20:36
x-biz
šajā projektā tika ieguldīts ļoti daudz darba un laika - saku kā persona, kas tur darbojās. es domāju, ka "Delna" ir paveikusi pietiekami daudz - ja ņemam vērā, ka šī ir pirmā reize, kad kāds Latvijā aizskāra šo problēmu. tikai ir jāsaka tas, ka sabiedrība, diemžēl, no tā nekādu labumu, manuprāt, neieguva. mūsu daugavpiliešu balsis kā iepriekš varēja nopirkt, tā tagad - pat pēc "Delnas" starpziņojuma, to var izdarīt.