„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+5.4 °C
apmācies

Jaunieši apliecināja sevi konkursā „Dīva”

9. aprīļa pēcpusdienā Daugavpils Kultūras un sporta pils skatuvi pārpludina dūmi un prožektoru gaismas. Pēc bērnu un jauniešu centra „Jaunība” kolektīvu pēdējiem priekšnesumiem uz skatuves uznāk konkursa šova „Dīva” finālisti. Tas ir viņu uzvaras uznāciens. Jauniešu sejās dzirksteļo prieks un satraukums, taču pamatīgā dūmu siena traucē saskatīt starojošās jauniešu sejas un fotografēt.

Komentāri

17.04.2005 16:30
Trend
Par to latviešu valodu gan indīga piebilde... Tas diemžēl, latviešiem ir raksturīgi... Neviens no savas valodas nekautrējas. Es kā latvietis, to , ka zinu krievu un angļu valodas, uzskatu kā plusu. Lai krievi gaužas un runā tikai savā valodā! Nevienu citu viņi parasti neprot. Tā ir slinka rase. Un runājot krieviski, es tikai pilnveidoju savas valodas prasmes. Lai pārdzīvo krievi, ka netiek labos amatos savas valodas barjeras pēc. Jo Daugavpilī īstenībā nav bezdarba, bet ir bezdarbnieki, kas neko negrib mācīties, bet tikai gaida, kad kāds viņiem pasniegs visu uz paplātes...
13.04.2005 21:36
veetra
Piekriitu AMI, ka, ja atbildeetu uz jautaajumiem latviski, konkursants ieguutu neko... ir zinaama pieredze, bet nav jau jaaaizskar redaktore, ikvienam ir tiesiibas izteikt savu viedokli....... <br>Jo: var jau buut, ka latviesi ciikst un neko neveido, bet ne vienmeer ir iespeeja to izdariit... var jau kaut ko sariikot, bet apmekleejums nebuus tik pieprasiits kaa citi pasaakumi... tas neapmierina sponsorus, un saakas keedes reakcija... taa tas ir, tomeer ceru, ka kaut kas mainiisies...
13.04.2005 18:43
AMI
Siis slejas redaktores subektiiva pieziime par latviesu valodu bija nevietaa!!!Ka var tadu uzrakstiit?Jus vispar sajedzat ka preteja gadiijuma cilveekam tiktu ielikts miinus..galu galaa sis visss pasaakums tika rikots krievu valoda!!!KAPEC TAD POLU SKOLAI NEBIJA JARUNA POLISKI?KO?....Latviesi ka latrviesi, bet dazreiz jazin kur savu degunu bazt kur ne...tas attiecas uz redaktori!!!!
13.04.2005 14:25
jo
Atbilde emigra: Latvieši jau tikai vaid un nekur neiet. Uz cik teātra izrādēm esi bijis? Vai Lieldienu pasākumos piedalījies? Ko esi gatavs pats noorganizēt?
12.04.2005 17:17
emigra
Shovs krievu gaumē. Latviešiem D- pilī kā parasti nav nekā
12.04.2005 10:01
elis
Jau septīto reizi notika šis konkurss;)Es gribu izteikt pateicības vārdus par neatlaidību un kārtējo lielo ieguldīto darbu, koordinatorei Tatjanai Smirnovai un protams skolēnu parlamentam!Malači!Lai veicas arī turpmāk un uz tikšanos nākošajā gadā!!!
12.04.2005 09:06
jo
Lai vairāk tādu konkursu, kur jaunieši var izmēģināt savas pasākuma vadītāja spējas. Jo ne jau vienmēr viss dzīvē izdodas...Malači tie, kas meklēja sponsorus!!!