„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 8. maijs
Trešdiena
Staņislava, Staņislavs, Stefānija
+1.8 °C
skaidrs laiks

Dūmi izklīdīs, rūpnīca paliks?

Demenes pagasta iedzīvotāji, kuri dzīvo netālu no firmas "Eko Latgale" poligona, ir sašutuši, ka blakus ierīkotā rūpniecisko atkritumu izgāztuve, kas atrodas Daugavpils SIA "BAS" pārziņā, laiku pa laikam deg, izplatot pa visu apkārtni indīgus dūmus, no kura cieš vietējie iedzīvotāji un dzīvnieki. Turklāt minētā firma tepat taisās būvēt indīgo izejvielu dedzinātavu.

Komentāri

23.04.2005 17:42
DORA
Bija lauki ,klusums un svaigs gaiss ,bet tad kādu dienu blakus esošajā zemes īpašumā tiek ierīkota izgāztuve , celta minerālmēslu fasēšanas rūpnīca vai vienkārši kaimiņš sadomājis dedzināt pērnējos salmus . Ar to jau jārēķinās ,ka bieži vien šie '' kaimiņi '' itin nemaz nedomās par tavām interesēm , ka diemžēl dedzinās un kūpinās uz nebēdu . Sajā gadījumā mēs redzam cik svarīga ir kaimiņu būšana , cik svarīgi ir kādi cilvēki mums blakus dzīvo .
22.04.2005 09:36
Tenis
Ta jau ir, cilveki zelojas ka nav darba, bet tad, kad kaut kas kaut ko grib uzbuvet un izveidot jaunas darba vietas atkal slikti. Tikai dazhi ir aizmirsusi, ka pashi sos meslus ari razo. Te vienkarsi saskatama skaudiba un egoisms.