„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 18. aprīlis
Ceturtdiena
Jadviga, Laura
+2.3 °C
nedaudz mākoņains

Būvēs ietvi ar veloceliņu, remontēs ceļus un autobusu pieturas

Pavasarī gan gājēji, gan autobraucēji jautā, kad sakops ceļmalas, ietves un ceļus, izdemolētās autobusa pieturas. Daudzi vēlas uzzināt, kad, piemēram, būs gājēju trotuārs no „Vecstropiem” līdz „Latgales ceļiniekam” Naujenes pagastā. Šo un citus lasītāju jautājumus „Latgales Laiks” uzdeva VAS „Latvijas valsts ceļi” Daugavpils nodaļas vadītājam Gunāram Hmeļnickim.

Komentāri

24.04.2005 17:40
aleanse
Izlasot virsrakstu nopriecājos, bet līdz ko izlasīju rakstu, tā mans prieks noplaka...Velo celiņus gribējās mazliet garākus...
23.04.2005 17:18
DORA
Dzīvosim ,redzēsim kā viss tiks kopts un labiekārtots ,kā iedalītā nauda izmantota . Rakstā tiek minēts ceļa posms " Ilūkste - Ilze - Vitkuški ", kura malas ir vietām krūmu aizaugušas . Lūdzu citreiz uzrakstiet , kam īsti būtu tās ceļmalas jātīra - pagastam vai ceļa daļai , kurš ir tas neizdarīgais . JEB VAI TAS NAV JĀDARA NEVIENAM ? JEB VAI TĀ IR NORMA ?