„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 20. aprīlis
Sestdiena
Mirta, Ziedīte
+6.7 °C
apmācies

Aicina izvēlēties 30 Goda daugavpiliešus

Daugavpils dome pirms pilsētas 730 gadu jubilejas aicina iedzīvotājus ieteikt cilvēkus, kuriem varētu piešķirt Goda daugavpilieša titulu, informēja domes preses sekretāre Līga Korsaka. Apbalvojumu paredzēts piešķirt 30 cilvēkiem.

Komentāri

28.04.2005 17:01
Oskars, atritis@one.lv
Ja melnie stradnieki nekaitās, tie tikai par ubaga kapeikaam strada, bet činovnikus celam godā.
28.04.2005 16:32
Janis J.Dimants,Jr.MD, dimants@hotmail.com
Ar so nomineju ginekologi Dr. Annu Krumpani uz Goda daugavpiliesa titulu . Vina ir pirma kas nodibinaja Latgales veselibas centru Dauvgavpili ar specialu ievirzi neauglibas arstesana, radot un dodot iespeju pacientem sakt nodibinat gimenes, lai celtu musu tautas dzivo speku, to stiprinatu. Patiesa ciena - Janis J. Dimants, Jr., M.D., Latviesu arstu un zobarstu apvienibas (LAZA's) valdes priekssedis (arzemes).
28.04.2005 11:21
Guntis
Un kursh tad buus tas, kas tos klusos straadniekus, kas cel godaa Daugavpili iesniegs tajaa sarakstaa? Buus visaadi ruupniicu direktori un biznesmenji, kas ap domi grozaas un priekshnieciibai aciis kriit. Bet kultuura un taadi kaa Uskaans un veel vesela maakslinieku vai sociaalo darbinieku plejaade domei ir pofig.
26.04.2005 11:46
Docētājs
Interesanti, vai ir iespēja piešķirt arī pēcnāves apbalvojumu? Es ieteiktu Bruno Jansonu - viņa tuviniekiem tas būtu liels pagodinājums, jo šis cilvēks bija tas, kam pateicoties institūts kļuva par universitāti. Viņš izdarīja ļoti daudz, lai nestu Daugavpils vārdu pasaulē. No dzīvajiem pašlaik tāds ir Uškāna kungs. Tikko atgriezos no Austrālijas, kur viņa veidotie latviešu danču klubi un tautas instrumentu orķestri joprojām darbojas un kur Daugavpili piemin ar labu vārdu.