„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+12.8 °C
daļēji mākoņains

Svētkos varēs braukt bez maksas

1. maijā -- pareizticīgo un vecticībnieku Lieldienu pirmajā dienā, pensionāri, uzrādot pensionāra apliecību, varēs bez maksas braukt Daugavpils pilsētas maršrutu autobusos.

Komentāri

01.05.2005 07:59
Maksatajs
Vai ne parak biezhi Mihailovs sacis izradit labdaribu, tomer tas,nav vina privatbiznes, bet pasvaldibas uznemums.? Un kur saja gadijuma domes lemums? Un kads sakars te 9.maijam? Varbut ari legionaru diena vajadzeja atlaut bijusajiem legionariem braukt par velti? Labak butu izterejis tos neiegutos tukstosus kadas pieturas labiekartosana. Baigi bagata organizacija, un vel zelojas, ka vajadzes paaugstinat bileshu cenas. Lai pats Mihailovs un domes amatpersonas no savas kabatas apmaksa tiem pensionariem un veteraniem biletes, ja jau tik loti gribas izpatikt, bet nevis no pilsetas nodoklu maksataju kabatam. Nekas slikts nenotiktu ja sie pensionari brauktu par maksu svetkos, mazak izdzertu, kam naudas jau nu pietiks noteikti, kaut 100 gramiem.