„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+8.3 °C
apmācies

Gan ar Dieva vārdu, gan labiem darbiem

Grīvas vecticībnieku kopienas vadītājs, Grīvas Svētā Patvēruma dievnama pārzinis tēvs Ņikanors Zubkovs ir interesanta personība. Viņš ir patiess vecticībnieku baznīcas nesatricināmo kanonu atbalstītājs un neatkāpjas no tiem ne par mata tiesu, tāpēc drīkst pamācīt, kā jādzīvo, katru draudzes locekli. Taču tikpat lielu interesi izraisa cits fakts: izrādās, Ņ. Zubkovs ir meistars ar zelta rokām, lai arī kreiso plaukstu viņš zaudējis kara laikā, blēņojoties ar šāviņiem.

Komentāri

29.04.2005 16:21
R.Straume
Kapi nav vis apgānīti, bet apzagti!!!! Ja tai tautas pusei, kuri zog, būtu darbs! ,tad nebūtu šīs zagšanas. Zog metālu ne tikai no kapiem, bet arī visur, kur tik var paņemt. No mazdārziņiem- dzelzs būdiņas, režģus, tīklus, caurules. Pie veikaliem, uzņēmumiem, ofisiem - dzelzs režģus, kur novieto velosipēdus. Brauc ar mikroautobusiem, ar aparatūru, strādā veselas zagļu brigādes! Dodiet tautai DARBU! Un ticiet teiktajam, zagšana izbeigsies! Pie zagšanas darbiem vārguļi nestrādā, tur tak vajag spēka!!! Bet cik zināms par metālu labi maksā. Tiesājiet tos, kuri tos kapu nožogojumus pieņem savāktuvēs .