„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+1.6 °C
apmācies

Raimonds Pauls ievēroja Žannas Blagoveščenskas talantu

Daugavpils mūzikas vidusskolas klavieru klases audzēkne Žanna Blagoveščenska 21. maijā pēc Raimonda Paula uzaicinājuma dosies uz Maskavu, lai piedalītos starptautiskā konkursa „Jaunais vilnis” pusfinālā. No Latvijas konkursā piedalīsies septiņi pretendenti. Žanna sagatavojusi divas dziesmas angļu valodā un jūtas diezgan droša, jo kā soliste guvusi jau vairākas uzvaras -- konkursos „Latgales zvaigznīte” Daugavpilī un „Union stars” Rīgā. Līdz šim Žannai bijusi virkne panākumu dažādos starptautiskos konkursos un festivālos arī kā pianistei. Nesen meitene ieguva pirmo vietu atlases konkursā starptautiskajam festivālam „Slavjanskij bazar”, kur viņa dziedājusi Raimonda Paula dziesmu no mūzikla „Māsa Kerija”. Tieši tur viņu ievēroja Raimonds Pauls, kurš Žannu uzaicināja piedalīties ne tikai konkursa „Jaunais vilnis” pusfinālā Maskavā, bet arī kādā viņa mūziklā, tāpēc tuvākajā laikā meitene, iespējams, pārcelsies uz dzīvi Rīgā.

Komentāri

20.05.2005 18:03
muuza
Zannna tu esi malacis! Atliek tikai pievienoties ieprieks teiktajam, ka prieks par Tevi. Saglabaa turpmaak savu vienkaarsiibu un nekluusti iedomiiga.
20.05.2005 16:54
Veetra
Prieks par Zannu... vismaz ar kaut ko Latgale, preciizaak, Daugavpils ar kaut ko izcelsies...:)) atliek vien noveeleet vinjai uzciitiibu, izturiibu un miilestiibu pret to darbu, ko vinja veic...:)))