„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+10.7 °C
skaidrs laiks

Huligānu dēļ Stropu pludmalē neuzstāda biotualetes

Daugavpils domes komunālās saimniecības nodaļa pagaidām neuzstāda biotualetes Stropu ezera pludmalē, kura ir pilsētā vienīgā labiekārtotā pludmale. Daugavpils pašvaldības iestāžu un uzņēmumu vadītāju sapulcē 27.jūnijā Komunālās saimniecības vadītājs Aivars Pudāns teica, ka šobrīd kopā ar policiju meklējot risinājumu, lai neatkārtotos pagājušā gada bēdīgā pieredze, kad huligāni aizdedzināja divas biotualetes.

Komentāri

30.06.2005 10:14
pludmalists
GUZIm: jo vairāk runā un stāsta, jo vairāk nelaimes! Tāpat kā ar narkotikām un nikotīnu - stāsta, stāsta, cik tie ir kaitīgi, taču tolka nekāda! Ko lai dara, ka šīs biotualetes ir tik pievilcīgas!
29.06.2005 10:23
vērotājs
Slāvu mentalitātei raksturīgas izdarības.
28.06.2005 10:42
GUZIS
Eu ,kas par deģenerātiem dzīvo šai pasaulē , kas pat uz ateju aiziet nemāk . Šajā sakarā visu pirmo atbildibu jāuzņemas tām mamā un tiem papā , visām tām omēm , tantēm un auklēm , kas tos huligānus uz podiņa sēdinājušas .Nu nevar būt , ka tie tualetes dedzinātāji biotualetē dzimuši , auguši un beidzot arā tikuši ... Varbūt bērnu dārza grupiņu bērnus vest izglītojošās ekskursijās arī uz šīm sabiedriskajām vietām - uz biotualetēm , izstāstīt visu kas un kā , lai nejauc tualeti ar krāsni vai kamīnu .