„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+6.7 °C
daļēji mākoņains

Daugavpils valsts ģimnāzija pasniedza Gada balvas

Daugavpils Valsts ģimnāzija katru gadu piešķir Gada balvu, tā uzslavēdama savu audzēkņu, skolotāju, tehnisko darbinieku un labvēļu darbu. Šogad apbalvojums pasniegts 18 nominācijās. Par „Gada skolotāju” nosaukta latviešu valodas un literatūras skolotāja Ērika Kampāne, bet 12. klases skolniece, ģimnāzijas pašpārvaldes prezidente Aija Rimicāne saņēma „Gada ģimnāzista” un „Skolas līdera” titulus.

Komentāri

10.06.2005 08:38
Ināra, inara@konveks.lv
Ar milzīgu prieku uzzināju, ka Skolotājai Ērikai Kampānei piešķirts sen pelnīts tituls! Apsvaeicu! Skolotāja apvieno sevī augstu profesionalitāti un sirds gudrību! Skolotājas iemācītie latviešu valodas un arī dzīves likumi tiek likti lietā arī pēc vairākiem gadu desmitiem.
08.06.2005 02:55
Ruta
Skolotājai Ērikai Kampānei milzīgs paldies par sirsnību un aizrautību! Viņa sen jau bija pelnījusi balvu! Malači, ka ieviesāt Gada balvu! Lai arī turpmāk būtu jaunas un radošas idejas, kā ikdienā radīt svētkus!