„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.4 °C
apmācies

Viesnīca “Park hotel Latgola” jau strādā!

“Park hotel Latgola” – (tulkojumā “Parks viesnīca (no angļu val.) Latgale (no latg. val.)” ir vēris savas durvis apmeklētājiem. Pēc rekonstrukcijas atklātā viesnīca “Park hotel Latgola” (agrāk viesnīca “Latvija”) tagad atbilst trīs zvaigžņu viesnīcas statusam.

Komentāri

09.06.2005 10:26
bizness lady
Park hotel Latgale viennoziimiigi ir normaala biznesa viesniica, man bija lameejies tajaa padziivot jau pirmdien. Vakarinas bija vienkarsi lieliskas (tiesam kompliments sefpavaaram un arii apkalpojosajam personaalam)!! <br>Bet jaapiebilst ka - dusas izmantot nevareeja, jo vienkaarsi nebija siltaa uudens. Sakuma likas, ka ta ir iipasa ekstra nakts uzdziives seku mocitajiem iemiitniekiem - veldzeeties riitaa aukstaa uudeniii, bet izraadaas - uudens nav visaa Daugavpils centraa.:( <br>Numurinos ir veess, bet toties segas ir siltas. Interneta pieeja, izmantojot TV kaa monitoru un pulti kaa tastatuuru - neerti, turklat samera dargi -10EUR lidz nakamaas dienas 12.00. <br>Turklaat brokastu laikaa klausiities klasiskaa stilaa ciigaajosus instrumentus... apmeeram kaa beeru noskanjaas.. :( <br>Viennoziimiigi - negribeetos buut kaadas viesniicas pirmajiem iemiitniekiem atkaartoti! ;]