„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.1 °C
apmācies

Ņujorka, brīnumskaisto debesu pilsēta

„Es vēlos pamosties pilsētā, kura neguļ,” slavenajā M.Skorsēzes filmā „New York, New York” dzied Frenks Sinatra. Droši vien arī Daugavpils Universitātes pasniedzēja Inga Belousa nebūs Ņujorkā no rītiem ilgi gulējusi, jo šopavasar viņa Fordham universitātes Reliģijas un reliģiskās izglītības fakultātē ieguva filozofijas zinātņu doktores grādu. Iepriekš jau Inga turpat Ņujorkā ieguvusi arī maģistra grādu. „Nekur nav tik skaistu debesu kā rudeņos Ņujorkā. Es neticēju, ka atklātnītēs ir īstas fotogrāfijas, kamēr šo „atklātnīti” neieraudzīju pa savas istabas logu,” saka Inga, lai gan pirms došanās turp esot mazliet nožēlojusi, ka nestudēs valsts galvaspilsētā. Taču vēlāk atklājusi, ka tieši Ņujorka esot kultūras centrs.

Komentāri

01.07.2005 13:37
merry
Prieks lasīt tādu interesantu interviju, kuras materiāls jau dod nelielu ieskatu tiem, kuri varētu doties ceļā uz Ņujorku!