„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
-1.6 °C
skaidrs laiks

Ludzas rajonā pazudusi pastniece

9. jūlijā Ludzas rajonā pagaidām nenoskaidrotos apstākļos pazudusi Istalsnas pagasta pastniece -- 1976. gadā dzimusī Mārīte. Tajā dienā pastniece saņēmusi 789 latus pensiju izmaksāšanai un tad iesēdusies maršruta autobusā, lai dotos pie pensiju saņēmējiem.

Komentāri

13.07.2005 22:02
anninja
No pasta kungu puses tas ir noziegums - savus darbiniekus tīšuprāt grūst nelaimē. Ir taču jau bijuši precendenti! Kur ir šo vadītāju veselais saprāts un sirdsapziņa?! Vai tad viņi paši ietu kājām pa lauku ceļiem pie pensionāriem un nestu ievērojamas naudas summas bez jebkādas apsardzes? Šāda nevērība un vienaldzība pret saviem padotajiem ir cinisms augstākajā mērā. Vēl jo vairāk, ja tiek mēģināts aizbildināties ar naudas līdzekļu trūkumu. Gan jau ka pats pasta kantoris ir apdrošinājis sevi pret šādu risku un, visdrīzāk, saņems pieklājīgu kompensāciju. Un priekšniekiem būs dziļi "pie kājas" pazudušās pastnieces radinieki un viņu nelaime...
12.07.2005 15:37
xx
Varbuut vinja devaas labaaka darba mekleejumos uz Iiriju?Tas taa, melnais humors....
12.07.2005 13:13
Pensija
Kad beidzot pasta darbiniekiem būs normāli darba apstākļi ! Šādam riskam ir pakļauti visi pastnieki.