„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
-0.5 °C
nedaudz mākoņains

Valsts prezidente dāvina govis Latgales zemniekiem

Šodien, 26. jūlijā Latgales zemnieki saņems lielisku Valsts prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas un Imanta Freiberga dāvanu – liellopus. Krāslavas, Daugavpils un Preiļu rajona knišļu uzbrukumos cietušām saimniecībām tiks dāvinātas 9 teles, 3 govis un viens teļš par kopējo summu – Ls 2499,6. Cietušajiem tiks nogādāti lopi no Cēsu, Bauskas, Rēzeknes, Ludzas, Krāslavas un Preiļu rajona, lopu transportēšanā uz saimniecībām piedalīsies arī prezidentes kancelejas pārstāvji.

Komentāri

28.07.2005 10:10
Saimniece
Paldies prezidentes kundzei par visiem rādīto priekšzīmi - uzdāvinot govis zemniekiem . Un vēl es domāju ,ka mūsu valdība būtu ieceļama svēto kārtā , ja varētu 'samedīt ' un piedzīt no īstajiem cukura ievedējiem tos nelaimīgos sešus miljonus latu , kurus tagad jāatrauj no nodokļu maksātāju asarainajiem , kopējā katlā samestajiem santīmiņiem , kurus nu tagad Eiropai jāsamaksā soda naudās .Ak , ja varētu par šo naudu nopirkt tos simtus govslopu , kas krituši knišļiem par barību . Tagad vainīgs nav neviens , jo visiem ir tikai politiskā atbildība , tātad pieļaujama jebkāda saimnieciska bezatbildība . Sanāk , ka tikai prezidente pat savas ģimenes svētkos , par Latvijas laukiem atcerējusies . Citas amatpersonas , kuru pārziņā cukura ievešanas un kontroles lietas , guļ uz lauriem biešu lauka malā . Nuja , visas govis knišļi apkoduši , neviena virsū neuzkāps un pļeku virsū neuzliks .