„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.1 °C
apmācies

Sabiedriski aktīviem jauniešiem ir lielākas iespējas

21. jūlijā kopā sanāca ap 70 jauniešu no Daugavpils rajona, lai piedalītos Dienvidlatgales NVO atbalsta centra un Daugavpils rajona padomes rīkotajā jauniešu forumā „Mēs gribam! Mēs varam! Mēs būsim!”. Forums notika pēc īstenotā projekta „Daugavpils rajona jauniešu iniciatīvas jaunatnes politikas veidošanai vietējā līmenī”, ko finansēja ES programma „Jaunatne”. Projekta koordinators Arvis Soldāns prezentēja gan pašu projektu, gan pētījumu “Daugavpils rajona jauniešu viedoklis par viņu nodarbinātības problēmām, izglītošanas un brīvā laika pavadīšanas iespējām, sociālā un ekonomiskā rakstura vajadzībām”, savukārt Jaunatnes Starptautisko Programmu Aģentūras pārstāvis Mārtiņš Āboliņš foruma dalībniekus iepazīstināja ar ES programmu “Jaunatne” un tās piedāvātajām iespējām.

Komentāri

28.07.2005 12:14
Večuks
Jau tas vien , ka tu esi jauns - jau tā ir iespēja . Nu protams , ka izdzīvot spējīgākie ir aktīvie indivīdi . Tā viņš ir - jaunajiem pieder pasaule un viņiem ir relatīvi vairāk laika dots dzīves ceļus izzinot , maldoties , atrodot un atkal visu no sākuma sākot .
26.07.2005 21:50
anninja
Kamēr mūsu jaunieši ārzemēs pelnīs 10 reizes vairāk nekā šeit par tādu pašu darbu , tikmēr visi šādi saieti un gudras runas ir vai nu izlikšanās vai arī neinformētība par faktisko ekonomisko atšķirību un lietu patieso būtību. Nuja, runāt jau var. A jēga ta kāda?