„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+2.0 °C
apmācies

Kā "nesacūkot" projektu

Iesniedzis projektu par cūku nošķiršanu no liellopiem, Daugavpils rajona Vecsalienas pagasta zemnieku saimniecības īpašnieks P. iekļuva visai sarežģītā situācijā, kas apdraud perspektīvā un nepieciešamā projekta realizāciju.

Komentāri

18.08.2005 16:41
Prodietis
Nesaprotu , kāpēc neviens no projekta izskatītājiem nesaka vai beigu beigās naudu, tā īstenošanai ,dos vai nedos . Labi jau ir sēdēt naudas lādei tieši blakus un gluži kā bērnu dziedamā dziesmiņā skaitīt ' vāru , vāru putriņu pieci milti katliņā. Šitam došu , šitam došu , šitam - tam nekā '. Tie naudas dalītāju krēsli ir domāti ne tikai vien ērtai un siltai sēdēšanai , bet arī tam -lai krēslā sēdētājs arī runātu , atbildētu , konsultētu .Labi , ja jau internetā ziņas rodamas , tad pasaki adresi ,kur meklēt . Citādāk tiešām Eiropas fondu nauda 'satecēs vien lielsaimnieku kabatās ' , kā par jau bija rakstīts presē .