„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 17. aprīlis
Trešdiena
Rūdis, Rūdolfs, Viviāna
+3.7 °C
apmācies

Siltumparādi aug ne no labas dzīves

Vai šogad mājām, kuru iedzīvotājiem ir lieli parādi, netiks pieslēgta apkure? -- interesējušies vairāki "Latgales Laika" lasītāji. Viņi jautā -- kas tiek darīts, lai parādi tiktu dzēsti? Ko šajā jomā dara uzņēmums "Daugavpils siltumtīkli" (DS)?

Komentāri

22.08.2005 01:38
Ārprāts
"Tā ir padomju paiku palieka- draudēt'. Vai ta tie padomju laiki draudēja,kā tagad draud ar izlikšanu no dzīvokļa.?Vai ta tādas summas vajadzēja maksāt kā tagad?
21.08.2005 10:04
Brend
Tur jau ir tā problēma, ka cilvēki visu laiku cenšas saskatīt vainīgos citos. Nu ja nav iespējas apmaksāt 1,5 istabu dzīvokli, jāmaina uz 1 istabas! Galu galā pansionāts arī nav nekāda nabagmāja! Invalīdus saprotu - viņiem grūti, bet pensionārs un 62 gados jau nevarīgs? Muļķības! Jāpērk māju laukos un jāsaimnieko! Mežs būs blakus, kaut kādu malku var sagādāt un apkure būs gandrīz bezmaksas. Kāpēc čīkst tikai pilsētas pensionāri? Laukos pat 75 gadus vecas pensionāres iekopj sev dārziņu, atnes malku no meža mugursomā un saņemot 50 - 60 Ls pensiju jūtas laimīgas. Visur vainīgs cilvēka slinkums! Kaut vai elementāri - kāpēc "labajos" padomju laikos nav izaudzināti vismaz 2 - 3 bērni, kas rūpētos par labākām vecumdienām? Atkal siltumtīkli vainīgi?