„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. oktobris
Ceturtdiena
Modrīte, Mudrīte, Renāte
+7.6 °C
nedaudz mākoņains

Robežsargi apkopoja darba rezultātus

Daugavpils robežsardzes pārvaldes robežsargi apkopojuši pirmā pusgada darba rezultātus. Sanāksmē piedalījās Daugavpils robežsardzes pārvaldes jaunais vadītājs pulkvežleitnants Leonards Doniķis, kurš stājies pulkveža Ēvalda Mekša vietā. Iepriekš viņš strādāja Rīgas robežsardzes pārvaldes priekšnieka vietnieka amatā. Par Daugavpils robežsardzes pārvaldes priekšnieku L. Doniķis iecelts ar LR Robežsardzes priekšnieka pavēli un dienesta pienākumus sācis pildīt 26. jūlijā.

Komentāri

06.08.2005 08:48
DIPADU -DAPADU
Ļoti gribas ticēt , ka tā autokrava ar Somālijas iedzimtajiem caur austrumu robežu Latvijā nenokļuva un robežsargi savus darba sasniegumus var tīru sirdi tautai atrādīt . Tomēr bažas paliek , kas zin kas pa Daugavu iekšā pludinās . Top , top un pāris šokolādes krāsas tipiņi klāt , kā reiz uz brokastlaiku . Vai tad pierobežas telpa caurumaina kā kožu saēsts deķītis . Labi - šamajie šķiet tik bada dzīti šurpu nākuši , bet ja tā atnāks īstenie mudžahedi ar bazuku padusē ? Un ko tad darīsim?????