„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.2 °C
apmācies

Parādu dēļ apturēs gāzes piegādi „Daugavpils siltumtīkliem”

  • “Latvijas gāze” (LG) nolēma apturēt gāzes piegādi Daugavpils pašvaldības uzņēmumam “Daugavpils siltumtīkli”, jo tas ir parādā LG gandrīz pusmiljonu latu par maijā un jūnijā saņemto dabasgāzi, portālu “Delfi” informēja LG.
  • Aktualitātes
“Daugavpils siltumtīklu” parāds uz 1.augustu bija 458 212,7 lati. 7. jūlijā LG saņēma no Daugavpils pilsētas domes vēstuli ar “Daugavpils siltumtīkli” saņemtās dabasgāzes parāda samaksas grafiku ar galīgo parāda samaksas termiņu līdz 2005. gada 1. novembrim.

Ņemot vērā jūlija mēnesī saņemto maksājumu summu “Daugavpils siltumtīkli” parāda dzēšanai par šā gada aprīļa mēnesi, LG nolēma apturēt dabasgāzes piegādi sākot ar 2005./2006.gada apkures sezonu - 1. oktobris.

Gāzes piegāde tiks apturēta kamēr nav pilnībā samaksāts “Daugavpils siltumtīkli” parāds par saņemto dabasgāzi. Parāds jūlija mēnesī par piegādāto dabasgāzi ir samazinājies par aptuveni 233 827 latiem, turklāt atlikušais parāds atbilst divu mēnešu dabasgāzes piegādēm.

LG ir informējusi “Daugavpils siltumtīklus”, Daugavpils domi, kā arī Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministriju un Ekonomikas ministriju par parāda apmēriem un LG bažām par parāda pilnīgu nomaksu līdz apkures sezonas sākumam.

Komentāri

10.08.2005 11:07
Sviestc, sviestc@one.lv
Vai man dieninj, shitais gan i traki! /Noskataas uz savu radiatoru/ Eij, LOLiit, ja nu kas, zinjo, aizsuutiishu Tev savu biezo, vateeto dekjiiti!
06.08.2005 12:47
Nero
Es jau uzstādīju boileri. Vispār derētu arī labāk strādāt ar parādniekiem! Pēc 2 mēnešu nemaksāšanas par karsto ūdeni - atslēgt to un pieslēgšanas maksu palielināt 3 kārtīgi! Vasaras periodā karstā ūdens cenu varētu palielināt, ziemā atkal samazināt, jo tas ir tikai ekonomiski pamatoti. Ja nepatīk ,karstā ūdens cena, ir alternatīva - elektrība, gāzes plīts. Daudzi dzīvo 3 - 4 istabu dzīvokļos, bet par apkuri nemaksā! Mūsu tauta pieradusi - sapirkt visādu jaunu tehniku mājās, bet uz dzīvokļa parādiem pat nepievērš uzmanību! Tāpēc tarifi arī ceļas. Jāsāk nemaksātājiem vismaz izgriezt radiatorus dzīvokļos, tad varbūt pārdotu savu dzīvokli pilsētā un nopirktu māju laukos. Apnikusi "bezdarbnieku" čīkstēšana. Darba ir pilns, tikai vēl vairāk to, kas negrib strādāt un vēl gaida, kad kāds vēl algu uz mājām atnesīs!