„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.0 °C
neliels lietus

Daugavpils bez gāzes nepaliks

AS "Latvijas gāze" no 1. oktobra uzņēmumam "Daugavpils siltumtīkli" par parādiem draud atslēgt gāzi.

Komentāri

10.08.2005 21:51
anninja
Mājā, kur es dzīvoju, arī ir 2 dzīvokļi no 12, kuri gadiem (nu apmēram 6 gadus) nemaksā par apkuri un principā to negatavojas darīt, arī kantoris neliekas par viniem ne zinis. Gribētos gan vienreiz uzzināt, kādā civilizētā un likumdošanā paredzētā veidā Siltumtīkli domā cīnities pret šiem nemaksātājiem? Vai kārtējo reizi nepieslēdzot apkuri pārējiem mājas iedzīvotāju dzīvokļiem, kuriem nav nekādu parādu?! Mani un pārējos iedzīvotājus Siltumtīkli nav ne rakstiski, ne mutiski pilnvarojuši piedzīt parādus par apkuri no kaimiņiem-nemaksātājiem. Ja jau uzņēmumam ar visiem kompetentajiem un atbildīgajiem darbiniekiem nav intereses piedzit parādu no šiem nemaksātajiem (kurus mūsu gadījumā nu nekādi nevar saukt par mazturīgiem vai pensionāriem), tad ko darīt šo nemaksātaju kaimiņiem?! Vai šajā jautājumā var ko jēdzīgu ieteikt Latvijas likumdošana?
09.08.2005 16:19
iedzivotajs
Kur paliek taa nauda ko mees maksaajam, te jau var redzeet, ka vinji sev kabataas vien tik baazh....nevar buut ka tik liels paraads salasiijies, jo man shkjiet, ka lielaakaa dalja MAKSAA!!!!!