„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 24. aprīlis
Trešdiena
Nameda, Ritvaldis, Visvaldis
+6.2 °C
apmācies

Leons Briedis lasīja savu dzeju un malkoja vīnu

9.septembra pievakarē Daugavpils teātra kafejnīcā pulcējās dzejas mīļotāji, lai ieklausītos, pārdomātu, satiktos, atpūstos. Dzejnieks aicināja šo tikšanos veidot nepiespiestā gaisotnē, malkojot vīnu un aktīvi iesaistoties sarunās.

Komentāri

24.10.2006 17:03
judīte, jude91@inbox.lv
L.R rullē!!! :D
14.09.2005 10:57
x_x
L.B. rullē!!!
13.09.2005 18:22
garoza
Visu cieņu Leonam Briedim un viņa daiļradei, bet stāsts būs nedaudz par citu. <br>9.septembra vakarā es sēdēju kafejnīcā "Vita". Pie kafejnīcas durvīm ir uzraksts "Latgales kulinārais mantojums". Ienāca trausls, inteliģents vīrietis ar "Veindeinbauma" brillītēm. Vīrietis latviešu valodā interesējās ko varētu viņam piedāvāt vakariņās. Oficiante runāja tikai krievu valodā, nemēģinot pat vienkāršas frāzes runāt valsts valodā. Un beigās oficiante pateica, ja viņš ēdīšot āra kafejnīcā, lai neaizmirstot atnest atpakaļ traukus. Vīrietis lauzītā krievu valodā pateicās un apsolīja atnest traukus. Toreiz man bija kauns par mūsu pilsētu. šodien pēc fotogrāfijas avīzē sapratu, ka manis vērotais vīrietis bija Leons Briedis.