„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+0.4 °C
nedaudz mākoņains

Ar ūdensmērītāju -- izdevīgāk

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājas vietnieks Oļegs Tolmačovs bija sarīkojis preses konferenci vietējiem pašsaziņas līdzekļiem, kurā pastāstīja, ka pašlaik radusies problēma ar aukstā ūdens mērītāju uzstādīšanu pašvaldības dzīvokļos. Kā noskaidrojās, pret ūdensmērītāja bezmaksas uzstādīšanu iebilst iedzīvotāji.

Komentāri

05.09.2005 12:44
KOSIS
Ja dzīvoklī pierakstīts viens cilvēks , bet īstenībā dzīvo vai visi iespējamie radinieki , tad jau gan izdevīgāk nelikt skaitītāju . Bet vispār lasu šo rakstu un brīnos par cilvēkiem , nesaprotu kāpēc nelikt skaitītājus . Mūsu ģimene ūdens skaitītājus uzlika jau tajā gadā kad viņus vispār sāka likt . Katrā ziņā tas bija ļoti izdevīgi , jo vasarās mani trīs bērni ir laukos un paši arī atvaļinājumos un brīvdienās esam prom , un galu galā mūsu ģimene vidēji ziemā tērē 6 kubikmetrus karstā ūdens un 7 kubikmetrus aukstā ūdens . Tā lūk !!! Bet clvēki ir ļoti ļoti dažādi . Es vasarā ciemojos pie radiniekiem vienā no rajona pagastu centriem . Rūpīgi iekopts dārzs , bet nedēļām karstais un sausais laiks dara savu un viss žūst ārā . Redzot manu izbrīnījušos skatienu , radiniece atbildēja , ka viņi nevarot tā vis liet ūdeni dārzam , jo tas nav vis personīgās akas ūdens , bet nāk no kopējās pagasta ūdens apgādes sistēmas , kur visu kopējo patēriņu dala uz galviņām . Ja nebūtu godīgu pilsoņu mūsu valstī , tad sagāztos viss kā kāršu namiņš . Nu sauciet policiju un kaut vai viņu klātbūtnē liekiet tos bezmaksas skaitītājus varbūt pat tumsonīgajiem ' koju 'iemītniekiem !!!!
03.09.2005 08:31
Trend
"Kā noskaidrojās, pret ūdensmērītāja bezmaksas uzstādīšanu iebilst iedzīvotāji. " Nevis iedzīvotāji, bet idoti vai zagļi! Cita izskaidrojuma te nav! Ģimenē esam 3 cilvēki, lejot ūdeni cik sirds vēlas, par taupību nemaz neaizdomājoties, duša katru vakaru... labi, ja iztērējam 8 - 9 kubus. Ir taču atšķirība 9 vai 30 ?