„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+11.0 °C
apmācies

Akcijas dalībnieki: "Pietiek valdībai ņirgāties par mums!"

Kā jau bija plānots, pagājušajā sestdienā notika Daugavpils arodbiedrību centra organizētā arodbiedrību diena ar nosaukumu "Mēs pret nabadzību", kuru var nosaukt par 1. oktobrī Rīgā, Doma laukumā ieplānotās Latvijas protesta akcijas ģenerālmēģinājumu.

Komentāri

22.09.2005 17:41
Andrix
Var protams tās akcijas rīkot cik grib, tikai, man liekas, valdībai ir dziļi nospļaities par vienkāršo ļautiņu dzīvi. Vienīgais laiks kad tiek domāts par ļaudīm valdības aprindās ir priekšvēlēšanu laiks (vismaz solīt cenšas).
21.09.2005 18:15
Nunu
Cik var noprast, akcija piedalijas tadi aprobezhototi cilveki, kuri tikai vietejas avizes lasa un Krievijas zinas skatas, saprasanas par valsts problemam ir minimalas. Tikai tadi var ticet shadam arodbiedribam, dodiet tam varu un rezultats bus tad pats ka tagad, ja ne sliktaks. Ta ir vistiraka politika un nekas vairak, cilveki vienkarshi raujas pie varas. Un par tiem 300 latiem, no kuriem pusi atnem nodoklos, ta jau ir vistiraka anekdote. Ja cilveks reali nezin kadus nodoklus un summu atrekina no algas, tad atvainojiet mani, kada seit var but diskusija.
21.09.2005 16:28
Fred
"Uz papīra" saņemu aptuveni 300 latus, bet reāli -- pusi. Labi, ka vīrs pensiju saņem," sašutumu pauda bērnudārza audzinātāja Ludmila. " Pastāstiet, kurā bērnudārzā šitik saņem??? Un ja tai saņēmējai kaut nedaudz ir arī smadzeņu un māk kaut nedaudz rēķināt, tad nogriž nost trešdaļu nevis pusi!... Un priekš Daugavpils šāda alga ir laba!
20.09.2005 10:31
Iks
...un kādi ir priekšlikumi??? Lielāka alga - lielāki nodokļi???