„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+6.3 °C
apmācies

Krāpnieki nozog večiņai 700 latu

15.septembrī policijā ar iesniegumu griezās kāda 1932.gadā dzimusi Daugavpils iedzīvotāja, kuru 6.septembrī apkrāpuši divi svešinieki, nodarot zaudējumus 700 latu apmērā. Kundze todien stāvējusi autobusa pieturā Apavu kombināta rajonā, tur pieturējusi automašīna. Nezin kādēļ sieviete paklausīja svešinieku aicinājumam un iesēdās viņu mašīnā. Pa ceļam „laipnie” autovadītāji – kāda sieviete un vīrietis, kas sirmgalvei uzdevās par lietuviešiem, izstāstīja savu bēdu stāstu par kādu draugu, kurš cietis ceļu satiksmes negadījumā un kuram tādēļ esot nepieciešama operācija, kas maksājot 800 latus. Svešinieki taujājuši pēc kāda, kas varētu izlīdzēt, un solījušies naudu atdot ar procentiem. Lētticīgā sirmgalve pastāstījusi, ka viņai mājās iekrāti 700 lati.

Komentāri

21.09.2005 18:22
matis
Izradas, ka mums pilseeta ne tikai daudz mulku, bet ari bagatu vecishu. Nu man majas ar savu samera lielo algu 700 lati nemetajas. Un ja pat butu, lai man kaut celos metas shie sveshinieki, vini pat latu nedabutu. Vienkarshi nav ko ielaisties sarunas, japasuta vienu maju talak.
20.09.2005 16:53
Annele, heaven@inbox.lv
lasot šo rakstu mani pārņēma divejādas izjūtas, no vienas puses- ak šie ļaunie cilvēki, kas vecām kundzītēm var atņemt naudu,. Cik gan neaudzinātiem un nežēlīgiem cilvēkiem ir jābūt... No otras puses es nesaprotu, cik gan lētticīgi var būt cilvēki... Kā saka tautas paruna- sargāsi pats sevi, tad arī Dievs tevi sargās
20.09.2005 08:05
ak dievs
Nu kur tie vecīši var būt tik naivi?Pilnas avīzes ar līdzīgiem gadījumiem , bet ar vien atrodas jauni naivuļi