„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+5.4 °C
apmācies

Svetlanai Ivanovai 100 km distancē ļoti gribējās ēst

Svetlana Ivanova Eiropas čempionātā, kurš nesen norisinājās Holandē, 100 kilometru skrējienā izcīnīja pirmo vietu pieaugušo kategorijā un bija sestā komandu ieskaitē. Tādējādi skrējēja papildināja Daugavpils sportistu Eiropas līmenī gūto uzvaru skaitu.

Komentāri

29.09.2005 12:47
Gunārs, futbols@lff.lv
Kā Latvijas maratona statistiķis esmu priecīgs par Svetas lielisko rezultātu un 6.vietu Eiropas čempionātā. Žēl, ka faktus izkropļo neizpratne par šim sacensībām. Eiropas čempionāts 100 km skrējienā sievietēm un vīriešiem notika bez dalījuma kaut kādās vecuma grupās. Eiropas čempionāts 100 km skrējienā notika ikgadējā tradicionālā Vinšotenas 100 km skrējiena ietvaros (tajā startēja ievērojami vairāk dalībnieku, kas nepiedalījās ERČ vērtējumā; savukārt šajā tradicionālajā skrejienā bija vecuma grupu dalījums). Svetlana uzrādīja labāko rezultātu sieviešu grupā (jauniešu grupa vispār nebija), jo ātrākās 5 bija veterānu grupu sadaļā. Raksta autora labo rakstu bojā nevērība pret Svetas treneri Andri Dudeli (nominatīvā - Andris Dudels), jo viņa vietā nosaukts pavisam cits cilvēks, kāds starptautiskās klases sporta meistars vieglatlētikā Dūdols. Mums labi pazīstamais Dudels nekad nav bijis sporta meistars vieglatlētikā, nerunājot jau nemaz par starptautiskās klases sporta meistara titulu. Pieļauju, ka A.Dudela nopelnus Kozlovs piedēvējis kādam Lietuvas vai citas valsts trenerim, jo par citu valstu treneriem ar skanīgajiem starptautiskas klases sporta meistara tituliem mums Latvijā nav ziņu. Kuriozs, bet A.Kozlova saturā labo rakstu ir nozadzis kāds Čemme, publicējor ar savu vārdu saitā www.skriesim.lv .
24.09.2005 23:11
rubinijo
malacis ta turet.es brinos! 100 km