„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+5.9 °C
skaidrs laiks

Vai mēs sevi uzskatām par nabadzīgiem?

Sakarā ar gaidāmo Latvijas arodbiedrību manifestāciju "Mēs pret nabadzību" Daugavpils ielās sastaptiem cilvēkiem uzdevu vairākus jautājumus. Lai lasītāji man piedod, ka publikācijā nav fotogrāfiju, jo vairākums garāmgājēju, kuri bija ar mieru runāt par tik sāpīgu tēmu, lūdza neminēt vārdu un darba vietu. Kā norunājuši, visi teica vienu un to pašu: "Ja uzrakstīsiet visu, kā ir, bet saimnieks izlasīs, es palikšu bez darba."

Komentāri

01.10.2005 01:34
Es Lilijai
Dārgais cilvēk ,200Ls un 240Ls ir liela atšķirība. Konservus nevāra.Un diez vai pa tādu naudu var normālu žāvētu desu nopirkt,ja tikai samazgas.
30.09.2005 08:51
Lilija
Es saņemu uz rokām 120Ls, vīrs arī apmēram tikpat, dzīvojam dzīvoklī, 2 bērni-skolēni.Mēs neesam nabagi, jo es protu vāŗit konservus, vasarā ir darbs nelielā dārziņā....Ja cilvēks ar 200Ls nevar atļauties žāvētu desu..Tās ir muļķības!Ir cilvēki, kuri prot rīkoties ar naudu un ir cilvēki, kam 500Ls būs maz.