„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+13.6 °C
apmācies

Ierosina radioaktīvo atkritumu glabātavu būvēt citviet

Pēc tam, kad šovasar Daugavpils rajona vietējās pašvaldības noprotestēja Lietuvas projektu Ignalinas tuvumā Galilaukē vai Apvardā būvēt radioaktīvi atkritumu glabātavu, kas atrastos nepilnus desmit kilometrus no Latvijas robežas, Latvijas Vides ministrija lūgusi Lietuvas valdību izvēlēties alternatīvu glabātavas atrašanās vietu, pastāstīja Daugavpils rajona padomes izpilddirektora vietniece Vanda Kezika.

Komentāri

10.09.2005 09:27
Trend
Mēs esam idiotu tauta! Nevis prasīt, bet vajag rīkoties ar lietuviešiem tieši tā pat, kā viņi grib izrīkoties ar mums! Vajadzēja pie Lietuvas robežas uzbūvēt naftas pārstrādes rūpnīcu, evakuēt cilvēkus un viss būtu OK. Nezin kādu ģīmi tad šie rādītu. Atbalstu Lukašenko, kas noreaģēja uz Lietuviešiem ar projektu par milzīgu cūku fermu pie Lietuvas robežas. Malacis! Ja jau šī glabātuve būs tik nekaitīga, kā apgalvo lietuvieši, lai būvē to pie Viļņas!