„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 19. aprīlis
Piektdiena
Fanija, Vēsma
+2.9 °C
apmācies

Arodbiedrības noskaņotas kareivīgi

1. oktobrī Rīgā, Doma laukumā, plānots rīkot masveida protesta manifestāciju sakarā ar straujo dzīves līmeņa pazemināšanos Latvijā. Pasākumā, kurā piedalīsies un ko atbalsta arodbiedrību līderi un aktīvisti, gatavojas piedalīties arī Daugavpils iedzīvotāji, -- daudzu valsts struktūru darbinieki.

Komentāri

11.09.2005 15:39
anninja
Prieks, ka vismaz kāds šajā klusuma, miera un vispārējas pakļaušanās karaļvalstī uzdrošinās skaļi un organizēti paust savu viedokli, kas ir krasā pretststatā dominējošam "OK" viedoklim. Tikai laikam jau nav vērts - te palikuši pārsvarā pensionāri, kuri gaida savu nāves stundu, pārskaitot un kalkulējot niecīgās pensijas santīmus un jaunieši, kuru vecāki jau strādā ārzemēs un sauc pie sevis arī savus bērnus, lai nebūtu jāvelk knapā eksistence dzimtenē... Nuja, ir vēl pāris duču deputātu un ministru, kurus uztur pārējie vēl atlikušie parastie mirstīgie, kuriem, savukārt nav kur sprukt, un kuri regulāri saņem pamācības, ka vasarās vajag skriet pa mežiem un purviem lasīt sēnes un ogas un tādā veidā krietni papildināt savu budžetu. Skaists piedāvājums no valsts pirmo personu puses, vai ne?