„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 23. aprīlis
Otrdiena
Georgs, Jurģis, Juris
+1.6 °C
neliels sniegs

Ja to zinātu, labāk nemaz nemirtu

Bija sestdiena. Jersikas pašvaldības priekšsēdētāja Maija Spūle kopā ar darbiniekiem uz Daugavpils morgu atveda mirušo Jāzepu P. Morgs brīvdienās nestrādā. Durvis var atslēgt policijas inspektors vai pie Daugavpils neatliekamās medicīniskās palīdzības stacijas izveidotā līķu transporta darbinieki. Šoreiz morgā nokļūt palīdzējis policijas inspektors, un jersikieši mirušo novietojuši uz ratiņiem, turpat pie kājām atstādami pasi un izziņu par nāves cēloni.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

23.10.2007 15:16
Iluciitee
piekriitu, ka Kraaslavas un Daugavpils rajonos nemaz negribeetos dziivot.. ledusskapji morgos paarpildiiti, paareejie liikji tikmeer saak smakot.. es nez, kaut kas jau jaadomaa.. ja valsts nevar ruupeeties par dziivajiem laagaa, vismaz paruupeeties vajag par mirushajiem, par to, lai vinji NORMAALI tiek sagatavoti beerem.. taapat arii darbiniekiem, kas vai nu salst morgaa vai nu gjiibst aiz taa, ka nav vietas, kur liikjus likt.. ieseedinaat kaadu no saeimaa seedoshajiem kaadaa morgaa lai paseezh blakaam.. saku, ka arii ceesu morgaa ir taa, ka nav vietas, kur likt mirushos.. bet tur arii ir maza buuda, kur to visu dara.. katru dienu nomirst cilveeks.. kas notiek valstii, ka nevar neko nekaadiigi noriikot?
17.11.2006 14:22
Piwonie
Smieklīgi - ja dokumenti būtu nolikti uz vēdera un nevis pie kājām , tad tie noteikti nebūtu pazuduši !!! Bet vispār labi , ka vispār ir tāds morgs , jo kur lai liekas siltā pavasara un vasaras laikā , visādi var gadīties .... Vienīgi žēl , ka pret tevi izturas pat sliktāk un nevērīgāk nekā pret ledusskapī liekamu gaļas gabalu , kuru notekti ietin kādā papīra vai celofāna gabalu . Laikam skaisti nomirt , ja tā var izteikties ,varēja tikai tie karavīri Pirmajā pasaules karā , kuri pirms kaujas paspēja ieiet pirtī , apvilkt tīru kreklu un kājautus ....
12.11.2006 19:53
arija
virsraksts traapa naglai uz galvas, nemaz negribeetos mirt dziivojot Kraaslavas un Daugavpils rajonos!