„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 25. aprīlis
Ceturtdiena
Bārbala, Līksma
+7.1 °C
apmācies

Tikās Lietuvas un Latvijas pierobežas basketbolisti

  • Egita Terēze Jonāne
  • Sports
Pirms nedēļas Zarasos (Lietuva) pārpildītā zālē notika Latvijas-Lietuvas pierobežas basketbola vīriešu komandu čempionāta otrās kārtas spēles.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

24.11.2006 08:42
aculiecinieks
Mjā..... Eduards Lihoveckis ir Jums samelojis...... citēju: "Otrajā spēlē Daugavpils rajona spēlētāji jau pirmajā ceturtdaļā izvirzījušies vadībā un visā spēlē ar 88:72 pārspējuši krāslaviešus." Pirmajā ceturtdaļā Daugavpils rajona spēlētāji vadībā neizvirzījās! Vēl vairāk, pēc pirmā puslaika ar 9 punktu pārsvaru vadībā bija Krāslava . Un tikai trešajā ceturtdaļā, ne bez tiesnešu palīdzības, Daugavpils komanda tomēr pārņēma iniacitīvu un izvirzījās vadībā. Ceturtajā ceturtdaļā noritēja pilnīgi vienlīdzīga cīņa.... un galā, ne bez lielām pūlēm, uzvaru svinēja Daugavpils rajona komanda. Jāpiebilst, ka spēli tiesāja divi tiesneši no Daugavpils, kuri reizē arī trenējas kopā ar šo uzvarētājkomandu un ir pat šīs komandas treneri...... Atceros padomju laikus...... Gruzija.....Tbilisi.....