„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+3.8 °C
apmācies

Darbā – tikai meitenes

Šovasar Daugavpils pašvaldības uzņēmumi nodarbinājuši 118 jauniešus, galvenokārt strādāja meitenes. Pašvaldību iestāžu ražošanas sapulcē domes Jaunatnes lietu nodaļas vadītāja Ieva Teikmane pateicās uzņēmumiem par atsaucību un aicināja arī nākamgad būt aktīviem un nodrošināt vēl vairāk darba vietu, jo šogad strādāt gribētāju bijis krietni vairāk nekā piedāvāto darba vietu. Viņa piebilda, ka problēmas bijušas vienīgi ar patversmju audzēkņiem, kas nevēlējušies strādāt par piedāvāto samaksu. Pēc līguma jauniešiem bija noteikta minimālā darba alga, kas pēc nodokļu atvilkšanas ir ap 67 latiem.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

02.01.2007 10:52
Pēteris Folkmanis, st040169@pasts.dau.lv
Laba ideja. Taču arī vīriešiem jāsniedz iespēja strādāt ne tikai fiziski ļoti smagu darbu, jo valsts iestādes cilvēkiem ar veselības traucējumiem vajadzīgo palīdzību joprojām nesniedz, tā ka, ja vispār izdzīvo, nauda zālēm jāpelna pašiem.