„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 17. aprīlis
Trešdiena
Rūdis, Rūdolfs, Viviāna
+3.9 °C
apmācies

“Sauleskalns” varētu kļūt par lepnāko atpūtas vietu Latvijā

Beidzot rosība sākusies bijušās tūristu bāzes ”Sauleskalns” teritorijā Krāslavas rajona Kombuļos. Pavasarī bāzes atliekas 20 ha platībā iegādājās Rīgas uzņēmējs Armands Plinte, kurš iecerējis dažu gadu laikā veikt brīnumainas pārvērtības un ne tikai atjaunot padomju gados iecienītās atpūtas bāzes slavu, bet izveidot to par vienu no lepnākajām atpūtas vietām.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

30.03.2007 22:26
Mareks, maixs@inbox.lv
Armand! Atbalstu Jūsu ieceri - Vajag naudu no ES fondiem vai zināšanas. Ir sarežģījumi ar "Pārvaldes iestādēm" saskaries ar birokrātiju vai diskrimināciju - raksti, tiekamies un novēršam. Ar cieņu un veiksmi Latgales investoram...
15.03.2007 18:53
rita
super,man patika!!!! brauciet,izmēģiniet paši!!!
01.03.2007 19:48
Ernesto, zemunde@inbox.lv
Kur var iegūt vairāk ziņu par Sauleskalnu?
26.02.2007 19:08
orlena
Ļoti jauki, ka kāds ir uzņēmies iniciatīvu... visu cieņu viņiem. Tagad Sauleskalns atdzimst... skats bija patiešām bēdīgs, bet tagad jau ir autostāvietas, WC, inventāra nomas un, protams, kalns ar pacēlāju... :)) Jauki arī tas, ka tuvāko pagastu ļaudīm tiek piedāvātas vismaz kaut kādas darba iespējas :)
26.02.2007 17:17
tu redz kaa
"Jāpiebilst, ka saskaņā ar Kombuļu pagasta teritorijas plānojumu Sauleskalns tiks saglabāts kā sabiedriska atpūtas un tūrisma vieta, kas būs pieejama visiem iedzīvotājiem neatkarīgi no īpašnieku maiņas, tas pats attiecas arī uz Dridža ezera piekrasti pie Sauleskalna, kas paliks pieejama iedzīvotājiem. " - - - - - - - Nu burvīgi. Pat iedzīvotājiem pieeja pie ezera tiks atļauta. Interesanti, cik pieeju pie ezeriem iedzīvotājiem Latgalē vēl ir palicis?
25.02.2007 20:04
Valentina, valenti9@inbox.lv
Sauleskalnā esam pabijuši padomju laikā, bet tagad bērni (nu jau pusaudži) ar lielāko nepacietību gaida to brīdi, kad atkal dosimies turp! Viņiem ir ideja: vispirms aizbraukt pašiem, tad - uz Sauleskalnu doties kopā ar klasi!!! Paldies, ka esat entuziasts! Lai jums viss izdodas!
25.02.2007 19:54
Ilmārs, ilmars10@inbox.lv
Mēs tikai PAR šo projektu!!! Pilnīgi piekrītam un atbalstam to ka Sauleskalns atkal atdzims!
21.02.2007 19:04
ilmars, solimi@inbox.lv
ir latvijas labakais saits www.slalom.lv zel ka saja reklama nau sauleskalns ar visiem parametrim kalnu sleposanai . ar cienu ilmars solims
01.02.2007 12:34
Jānis
Prieks par šo uzņēmību. Citādi žēl bija noskatīties uz tiem graustiem Saules kalna. Ceru - kā vietas pazinējs, ka mūsu pašvaldības neliks kāju priekša, bet palīdzēs attīstīties. Savādāk izdaudzinātais dabas skaistums tūrismā un reģiona attīstībā neko daudz labu nenesīs. Pāšlaik normālam tūristam ir vajadzīga arī infrastruktūra nevis pliki krūmi un nepiejami ezeru krasti.