„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 28. marts
Ceturtdiena
Ginta, Gunda, Gunta
+13.6 °C
apmācies

Rita Strode: “Par sporta attīstību Daugavpilī jārūpējas ne tikai pašvaldībai”

Kā teica Rita Strode, visus divdesmit piecus gadus, kopš strādā Daugavpils pašvaldībā, sportam viņu veltījusi īpašu uzmanību. Domes priekšsēdētāju var sastapt gan spīdveja turnīros, gan Daugavpilī notiekošajās volejbola sacensībās. Viņa diezgan bieži apmeklē augstākās līgas čempionāta hokeja spēles, kurās piedalās komanda “Latgale”. Sports, neapšaubāmi, ir svarīga pilsētas dzīves joma. Nav noslēpums, ka tā turpmākā attīstība daudzējādā ziņā ir atkarīga no pašvaldības.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

28.12.2006 19:10
lasītājs
Tikai daļēji var piekrist, ka sporta vadības problēmas ir struktūrā! Ja vāji darbinieki, nekāda struktūra nevar palīdzēt. Viss liecina par to ,ka Strodes k-dze kaut kur ir pieļāvusi kļūdu un tagad ir atkarīga no Gauka.Viņai tiešām ir lielas ambīcijas un plāni. bet Gauks ir traucelis.Tāds ir speciālistu vairākuma viedoklis.
27.12.2006 22:19
lietpratis
Volejbolā ne tikai sponsoru trūkuma lieta.Ne Čolokjanam, ne V.Moisejevfm nav ievērības cienīgu sasniegumu pieaugušo volejbolā un tapec viņu vadīt5ās komandas nespēj konkurēt ar komandām, kuras komplektē un vada profesionāļi.Jau ne vienu reizi vien viņi ar labi nokomplektetām komandā un finansējumu palika bešā!
27.12.2006 22:08
speciālists
Ir cilveki ,par kuriem domas dalās.Par Gauku- nē! Tik vāju darbinieku, pie tam vēl negodīgu, vēl pameklet vajag. Ritas vadītājs V.Stepanovs uzklāja skrejceļa segumu'Celtniekā" par 100000 Ls, pa kuru trenēties ir bīstami veselībai(pārāk ciets)Būtu labi, ja Strodes kundze kritiskāk vērtētu savu darbību!.