„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 26. aprīlis
Piektdiena
Alīna, Rūsiņš, Sandris
+5.9 °C
skaidrs laiks

Domes administratīvās komisijas vadītāja draud “Latgales Laikam” ar Butānu!

Daugavpils domes administratīvās komisijas vadītāja Anna Kokina trešdien piezvanīja uz redakciju nevis, lai kārtotu ar pašvaldības darbu saistītus jautājumus vai arī saņemtu informāciju, kā to paredz administratīvās komisijas nolikums, bet, lai telefoniski izteiktu draudus “Latgales Laika” vadībai – laikraksta direktoram Valērijam Ivanovam un laikraksta galvenajai redaktorei Zigrīdai Somei – par darba attiecībām ar reportieri, kam domē strādā radinieki.

Pilnu tekstu lasiet «Latgales Laiks» drukātajā vai PDF versijā.

Komentāri

15.02.2007 23:06
kritikis, little_devil2@inbox.lv
izlasīju rakstu, iepazinos ar situāciju, un ziniet ko secināju cienījamie redakcijas darbinieki: raksta līmenis ir tik zems, ka vienkārši gribas to tūlīt nodēvēt par jebkad redzēto un sliktāk uzrakstīto rakstu! Pirmkārt, nekompetemta izturēšanas no redakcijas puses, pret savu redakcijas pamatsastāva darbinieci, kura manuprāt rakst'īja labi un ražīgi-kāpēc p\ec nesaskaņām to jāpublisko un vēl tik zemā un nožēlojamā līmenī? Tas nozīmē iekšējo sakaru " netīrās veļas pārmazgāšana publiski". Otrkārt, raksta vērtība ir zem nulles, jo piemēram minētais pamatojums, ka pieņemot darbinieci darbā, redz DU pasniedzēji minējuši, ka tā un šita, bet tad lūdzu konkretizējot, jo tas jau ir tas variants, ka man zelta kaza mājās, jo ja cilvēkam tiek celta neslava, tad ir jābūt faktiski pierādītai neslavai, nevis teica tas un tas, bet pilnīgi un droši iespējams, ka tas vnk redakcijas izdomājums, interesanti, tikai kuram ir tik bagāta fantāzija? kauns un negods. man tiešām kauns, ka vienīgā(gandrīz) latviski rakstošā avīze Daugavpilī ir tik zemu kritusi, un kā jau visiem zināms, vai ne, kas krīt-grūti pacelties! Esmu ļoti dziļi vīlusies prasmē atspoguļot faktus, jo būtībā šis raksts nebalstās ne uz ko! Tikai un vienīgi, to, lai morāli pazemotu bijušo reportieri-ja gribējāt rakstīt rakstu, tad pietiktu uzrakstīt- reportieres vārdi neminēsim, jo redzot esat pārāk humāni! Nekāda humanitāte te nav manāma! Daugavpils ir maza pilsēta, un daudzi zināja šīs reportieres vārdu, tātad pietiek vien ar jūsu tik esejiski plašo paskaidrjumu klāstu, lai spētu atšifrēt kas ir kas. un šķiet saprotams,kas ir rakstījis rakstu. nepārzinu tik labi jurisprudenci, bet ja piekasīties-cilvēktiesību un identitātes pārkāpums, bez pamatojuma! tikai, kas gribēs pīties ar LL, tas nav vairs vērtības!
14.12.2006 11:32
es, seen@inbox.lv
jā,to es negaidīju no "Latgales Laika"!Ar šo laikraksts ļoti zemu krita...manuprāt,vairāku cilvēku acīs!Žēl,ka tā,jo tagad pietiek vien ar šo rakstu,lai uzskatītu šo avīzi par "dzelteno presi"!!!Es pati personīgi pazīstu vairākus darbiniekus,kuri strādā "Latgales Laika" administracijā...un apgalvoju,ka tur nelabprāt ievēro darba likuma normas!Tāpēc nesaprotu,kāpēc vajag tik "netīri",neētiski pamatot savu rīcību!Lasot šo rakstu,viennozīmīgi skaidrs,ka tas nav objektīvs,faktu nesaturoš raksts,kurā iezīmējas tikai un vienīgi emocionalitāte!Pat mūsu Daugavpils populārākie "dzeltenās preses" pārstāvji tā neraksta,kā uzrakstīja "Latgales Laiks"!Es ceru,ka Valērijs Ivanovs ņems vērā Kokinas kundzes ieteikumus ievērot LR Darba likumu un tik asi un neadekvāti vairāk nereāģēs uz norādītām kļūdām.Starpcitu,man pa reizei nācās saskarties ar Daugavpils pilsētas domi un mani vienmēr laipni uzņēma un apkalpoja!Tā ka,šajā rakstā izteikti jūtama tikai “Latgales Laika” ieinteresētība un nekompetence!
13.12.2006 11:59
umka
Dzeltens nav "Latgales laiks" dzelteni ir lasiitaaju komentaari, kuri taa vien veelas rakaaties dublos.
13.12.2006 00:18
:(
redz cik jums labs kantoris! atbrīvojaties no visām problēmām ar visiem iespējamiem ceļiem un neceļiem!
12.12.2006 12:01
HAAA
Tagad visas Depils avizes ir dzeltenas un raksta glupibas, vienkarsi idiotiskus skandalus.
12.12.2006 10:57
speed
uuu, nevareju iedomaties,ka Latgales Laiks var tik zemu krist, ieliekot avizee ssadu rakstu. pie tam tur nevar lidz galam saprast, pie kaa vainiga reportiere, jo nekas par darbu nav minets. ja jau tur stradaja,tad nebija slikta!
08.12.2006 19:17
mazais cilveks
Paldies redakcijai , ka tā ir uzdrošinājusies aizskart ļoti sāpīgu tēmu.Diemžēl daudzu Domes darbinieku darba stilsir tieši tāds-rupji uzkliedzieni un neizmērojama varas apziņa...
08.12.2006 16:32
es
Pilnīgi piekrītu pirmajam komentāram. Tas tiešām ir ļoti neētiski, šādā veidā paust savas dusmas uz bijušo kolēģi. Man šķiet, ka ar to redakcija nomelno pati sevi...
08.12.2006 16:05
!
Vai Jums neliekas, ka ir lieki nomelnot savus darbiniekus (kaut arī bijušos!)? Turklāt nevis profesionālo darbību, bet personīgās īpašības... Nekorekti.
08.12.2006 12:05
Linda Kilevica, linda@latgaleslaiks.lv
Koda ievadīšana pasargā šo mājas lapu, tātad arī jūs, lasītāji, no reklāmas spama, ko izsūta automātiski.
08.12.2006 10:18
garoza
Nu beidzot! Malači! Lasu pirmo rakstu, kurš ir ar raksturu, savu redzējumu. Bet citādi jau nu ļoti "bezzobaina avīze". Vai nav lieki ievadīt attēlā redzamo kodu?