„Latgales Laiks” iznāk latviešu un krievu valodās visā Dienvidlatgalē un Sēlijā, „Latgales Laiks” latviešu valodā aptver Daugavpils pilsētu, Augšdaugavas novadu un apkārtējos novadus un pilsētas.
2024. gada 29. marts
Piektdiena
Agija, Aldonis
+9.0 °C
neliels lietus

Cik pamatota ir firmas „Pik” prasība?

Tuvākajā laikā mūsu deputātiem būs jāatrisina vēl viens sarežģīts uzdevums. SIA „Pik” tiesas ceļā centās piedzīt no Daugavpils domes 91 tūkstoti latu, bet tagad piedāvāja izlīgumu, samazinot pretenziju līdz 80 tūkstošiem.

Komentāri

24.03.2006 12:40
Pilsetnieks
Diemžēl mūsu pilsētā tas nav vienīgais gadījums, kad nākās risināt šādas juridiskas problēmas un tad vēl maksāt krietnas summas. Atceraties kaut vai bijušās domes galvēnās juristes Dz. Nikolajenko zaudētās tiesas uz dažiem desmitiem tūkstošu latu ...
23.03.2006 20:07
eksperts
Varu vienīgi prognozēt tikai to, ka domei acīmredzot nāksies maksāt šai firmai. Ir ļoti žēl, ka pašvaldības juristi, saņemot vairāk par 500 latiem mēnesī, nespēj kvalitātīvi veikt savus pienākumus un zaudē gandrīz visās lietās. Vismaz nu jau šajā iestādē uz tādiem amatiem vajadzētu pieņemt cilvēkus nevis pēc paziņu principa, bet gan pēc profesionalitātes līmeņa.
21.03.2006 17:24
Daniels
Vēl tikai aizmirsa publicēt šāda absurda lēmuma autorus - deputātus, kas parakstīja šādu līgumu. Tautai jāzin savi "varoņi" - budžeta izšķērdētāji!